Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sexy trend

Vamp! I kako ga najbolje nositi

Vamp
Wireimage/Guliver, Chanel, Arhiva VL
23.02.2011.
u 16:28

Fatalne, opasne i zavodljive – priznajemo, sve nam se to i te kako sviđa. No, kada ciljate na vamp, pazite da vam i styling ne nalikuje na – vampirski

Dečki mogu govoriti da samo žele dobru djevojku iz susjedstva koliko god žele, no činjenica da svakom muškarcu zastane dah kada vidi vamp – i te kako stoji.

Samouvjerene, pomalo nezainteresirane i uvijek tako dobro odjevene, vampice znaju što ih čini tako privlačnima. Visoke kožne čizme, smokey eyes i stav koji, što god te dame odjenu, čini pomalo zločestim do sad je interpretiran u brojnim trendovima, revijama i brendovima u manje ili više originalnim varijantama.

No, ovosezonske modne preporuke iz toga odvažnog trenda izvukle su samo najbolje te ga približile onima od nas koje ipak nisu spremne potpuno se zacrniti i strijeljati pogledom svakog tko nam se približi. Prekrasne kožne jakne s aplikacijama zakovica iz kolekcije Burberry Prorsum, crne haljine s predimenzioniranim cvijećem iz radionice Marca Jacobsa ili lepršave haljine poput plašta iz nenadmašnog Chanela konačno su pokazale kako biti vamp ne znači nužno i biranje manje ženstvenog smjera. Neka vas upravo ti modni velikani inspiriraju u dolazećem shoppingu...

Pročitali ste skraćenu verziju, cjelovit tekst kao i detaljan shopping vodič, potražite u subotu, 26. veljače u V Magazinu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije