Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan zaljubljenih

Valentinovo u Arena Centru

Valentinovo u Arena Centru
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/25
21.02.2019.
u 15:44

Romantična atmosfera, prepun centar zaljubljenih parova i crvena srca su obilježila i ovaj dan zaljubljenih

Još jedno Valentinovo je iza nas i posjetitelji Arena Centra su pokazali da je Valentinovo i dalje jedan od najvažnijih dana u godini za sve parove. Romantična atmosfera, prepun centar zaljubljenih parova i crvena srca su obilježila i ovaj dan zaljubljenih. 14.2. i 15.2. Arena Centar i Večernji list pružili su zaljubljenim parovima da zauvijek zabilježe svoju ljubav fotografiranjem u photo boothu te dobiju originalni poklon i uspomenu za čitav život. Veliko crveno srce, crveni tepih i mnoštvo zaljubljenih koji su čekali svoj red za fotku obilježili su Trg Dalmacije, a da bi fotografija bila jedinstvena, posjetioci su imali na raspolaganju mnoštvo modnih dodataka s kojim su mogli uživo rekreirati omiljeni AR filter s društvenih mreža. Tako su se na crvenom tepihu ispred velikog srca našli razni kauboji, bećari i princeze svih generacija s neizostavnim mašnama, naočalama i brkovima.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Uz to, mogli su sudjelovati u nagradnom natječaju u kojem su imali priliku osvojiti romantični wellness weekend, provod za dvoje u Toplicama Sveti Martin, pravi Valentinovo getaway za zaljubljene parove.

A kako bi sve proteklo u romantičnoj atmosferi, Arena Centar se potrudio da svojom ponudom zadovolji sve potrebe zaljubljenih parova, od last minute shoppinga do slatkih zalogaja.

Glasanje za pobjedničku sliku još traje pa bacite pogled na Fotkaonu Večernjeg lista kako bi saznali kako izgleda najzaljubljeniji par u Arena Centru. Tko zna, možda baš vaš glas nekome osigura wellness weekend za pamćenje.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije