Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi pričaju o tome

`Uzbuna` na Twitteru zbog ove fotografije: Je li taj avion s dijamantima stvaran?

Instagram
26.12.2018.
u 09:14

Boeing 777 dugačak je 63.7  ili 73.9 metara, ovisno o modelu, što znači da bi stvarno trebalo jako puno dijamanata da bi se pokrila tolika površina.

Kada je početkom prosinca na Instagramu objavljena fotografija zrakoplova Boeing 777, avioprijevoznika Emirates, na Twitteru je nastala prava polemika oko toga.

Prvu je fotografiju na Instagramu objavila umjetnica Sara Shakeel koju prati gotovo pet milijuna obožavatelja. No, kada je s Emiratesovog službenog profila objavljena na Twitteru, svi su počeli pričati o tome.

 

 

Je li varka ili je riječ samo o tome da stvarno bogati ljudi i tvrtke ne znaju što bi sa svojim novcima? Bilo je to jedno od najčešćih pitanja na toj društevnoj mreži. 

Boeing 777 dugačak je 63.7  ili 73.9 metara, ovisno o modelu, što znači da bi stvarno trebalo jako puno dijamanata da bi se pokrila tolika površina.

I dok su neki naveli kako se spomenuta aviokompanija samo "pravi važna", neki su se zapitali i može li zrakoplov prekriven tolikim dijamantima zaista i poletjeti? Ipak, sve je stvar fizike i sigurnosti. 

Pogledajte i galeriju Sare Shakeel

1/4

No, nema straha oko toga jer je riječ o radu djele umjetnice Sare Shakeel, ljubiteljice kristala koja se "igra" s fotografijama i ukrašava ih kristalima. 

 

 

Iz Emiratesa su zapazili njenu fotografiju njihovog zrakoplova i zatražili je dozvolu da je objave sa svog službenog profila. Nakon toga, jedna umjetnička fotografija postala je pravi viralni hit...

Pogledajte i video Neustrašivi nebeski hodači na visini od 40  metara između dva nebodera

Komentara 17

DU
Deleted user
09:42 26.12.2018.

Ste čuli za Photoshop.

ZH
Zlatousti Hrvat
09:52 26.12.2018.

Ma bravo VL, druga vijest dana.. A prva je opet neka trivijala o Trumpu. A da vam se Trump pojavi u Zagrebu, klečali bi kao gladni ptići ispred njegovog p..še i cementirali šahte na cesti.

Avatar Apsalar
Apsalar
09:48 26.12.2018.

Da je pravi, netko bi ga oborio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije