Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NAGRADNE IGRE

Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga

Shopping
Foto: Shutterestock
28.12.2017.
u 09:31

Advent u Arena Centru je prava prigoda za obavljanje blagdanskog shoppinga uz pregršt nagradnih igara i zgoditaka. Svatko tko u blještavom sjaju prepunih trgovina potroši 200 kuna, može ispuniti kupon za nagradnu igru Večernjeg lista koji se nalazi na info pultu Arena Centra. Svakog adventskog vikenda bit će izvlačenje s mogućnošću osvajanja 1000 kuna ili glavne nagrade od 3000 kuna na poklon kartici Arena Centra. Večernji list i Arena Centar vas pozivaju na nezaboravan doživljaj Adventa u kojem vi zaželite, a mi ispunjavamo!

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE
«Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga»

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva «Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga».

Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list i Arena Centar.

Članak 3.
Nagradna igra «Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga» se održava od 02. 12. 2017. do 23.12. 2017. kada će se u sklopu trgovačkog centra Arena Centar na lokaciji info pulta nalaziti kuponi Večernjeg lista. Unutar Arena Centra će se za vrijeme trajanja nagradne igre nalaziti promotivni materijali s informacijama o načinu sudjelovanja u nagradnoj igri.

Članak 4.
Fond nagrada u nagradnoj igri «Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga» koja se održava od 02.12.2017. do 23.12.2017. ukupno iznosi 6,000,00 kn s PDV-om, a nagrade su:

TJEDNE NAGRADE:
-3 x 1.000 kn na Arena Centar potrošačkoj kartici

GLAVNA NAGRADA:
-1 x 3.000 kn na Arena Centar potrošačkoj kartici

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje tijekom trajanja nagradne igre ispune kupon Večernjeg lista s pripadajućim brojem računa trgovina u sklopu Arena Centra kojim dokazuju potrošnju od minimalno 200,00 kuna po prikazanim računima. Kuponi Večernjeg lista će se u periodu od 02.12. 2017. do 23.12. 2017. nalaziti na info pultu trgovačkog centra Arena Centar. Kupon čitatelji - kupci trebaju ispuniti osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos i broj računa) i ubaciti ga u naznačenu kutiju koja će se nalaziti na info pultu Arena Centra.

Svaki posjetitelj koji dođe u posjed kupona, ispuni potrebne podatke na kuponu (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos i broj računa ), te točno popunjeni kupon ubaci u naznačenu kutiju ostvaruje pravo sudjelovanja u izvlačenju tjednih i glavnih nagrada.

Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem ispunjenih kupona, ali isti broj računa dozvoljeno je koristiti samo jednom. Ako se isti broj računa koristi na dva ili više kupona ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Igrači su dužni čuvati račune do kraja nagradne igre.

Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik pristaje da ga se obavještava o promotivnim novostima Večernjeg Lista i Arena Centra. Sudionik se može u svakom trenutku odjaviti s liste primatelja promotivnih materijala sukladno načinu opisanom na web stranicama Večernjeg Lista i Arena Centra.

Članak 6.
Svi ispravno ispunjeni kuponi ubačeni u za to određenu kutiju na info pultu Arena ulaze u izvlačenje tjednih i glavnih nagrada. Izvlačenja će se odvijati metodom slučajnog odabira uz prisustvo tročlane komisije.

Izvlačenja tjednih nagrada održavat će se na tjednoj bazi od sedmog dana nagradne igre (9.12.2017.) pa sve do zadnjeg dana nagradne igre (23.12.2017.), a u izvlačenju sudjeluju svi ispravno popunjeni kuponi zaprimljeni u periodu od 2.12.2017. u 10:00h do 23.12.2017. u 20:00h.

Izvlačenja tjednih nagrada:

  1. tjedan, izvlačenje 9.12.2017. U nagradnom izvlačenju sudjeluju sudionici koji su ispunili kupon Večernjeg Lista s ispravnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos i broj računa) i ubacili ga u za to predviđenu označenu kutiju na info pultu Arena Centra u periodu od 2.12.2017. u 10:00h do 9.12.2017. u 20:00h.
     
  2. tjedan, izvlačenje 17.12.2017. U nagradnom izvlačenju sudjeluju sudionici koji su ispunili kupon Večernjeg Lista s ispravnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos i broj računa) i ubacili ga u za to predviđenu označenu kutiju na info pultu Arena Centra u periodu od 10.12.2017. u 10:00h do 17.12.2017. u 20:00h
     
  3. tjedan, izvlačenje 23.12.2017. U nagradnom izvlačenju sudjeluju sudionici koji su ispunili kupon Večernjeg Lista s ispravnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos i broj računa) i ubacili ga u za to predviđenu označenu kutiju na info pultu Arena Centra u periodu od 17.12.2017. u 10:00h do 23.12.2017. u 20:00h.

Izvlačenje glavne nagrade održat će se 23.12.2017., a u izvlačenju sudjeluju sudionici koji su ispunili kupon s ispravnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos i broj računa) i ubacili ga u za to predviđenu označenu kutiju na info pultu Arena Centra u periodu od 02.12.2017. u 10:00h do 23.12.2017. u 20:00h. 

Glavna nagrada izvlači se 23.12.2017. u 20:15 h.

Tjedna izvlačenja će nadzirati tročlana Komisija. Tijekom izvlačenja imena dobitnika nagrada, sačinit će se zapisnik koji će sadržavati: mjesto i vrijeme izvlačenja, klasu, urudžbeni broj i datum odobrenja nagradne igre, datum i naziv elektroničkog medija u kojem su pravila nagradne igre objavljena, ime i prezime i adresa članova komisije, način izvlačenja dobitnika, ime i prezime i adresa dobitnika te naziv i vrijednost nagrade pojedinog dobitnika. Zapisnik potpisan od svih članova komisije Priređivač dostavlja Ministarstvu financija u roku 8 dana od završetka nagradne igre i finalnog izvlačenja nagrada.

Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti iz članka 5. ovog pravilnika. Izvučeni dobitnici koji ne ispunjavaju uvjete iz članka 5. ovog pravilnika, neće se javno objavljivati kao dobitnici, njihovi podaci će biti posebno pohranjeni i zapisnički utvrđeni te će se izvlačenje dobitnika nastaviti odnosno ponovno održati kako bi se izvukla osoba koja ispunjava sve uvjete navedene u članku 5. ovog pravilnika.

Tjedne i glavna nagrada će biti izvučene slučajnim odabirom te u izvlačenju sudjeluju svi važeći kuponi zaprimljeni za vrijeme trajanja nagradne igre.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manji broj sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika.

S nepodijeljenim nagradama postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara.

Članak 7.
Dobitnici nagradne igre «Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga» bit će objavljeni na internet stranicama www.vecernji.hr i www.arenacentar.hr svaki tjedan u periodu trajanja nagradne igre. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonom ili pisanim putem o dobitku nagrade u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa). Navedeni podaci bit će upotrijebljeni za direktni marketing Večernjeg Lista i Arena Centra.

Članak 8.
Priređivač nagradne igre osigurava objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitnicima njihovu isporuku.

Članak 9.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.

Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 15 dana.

Po isteku tog naknadnog roka dobitnici koji nisu preuzeli nagrade gube pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Članak 10.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitnicima.

Članak 11.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 13.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 14.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena.

Članak 15.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

KLASA: UP/I-460-02/17-01/716
URBROJ: 513-07-21-01/17-3
Zagreb, 28. studenoga 2017.

 

Popis dobitnika nagradne igre:
Izvlačenje 9. prosinca 2017. - ĐURO ŠALJA (DUBROVNIK)

Izvlačenje 17. prosinca 2017. - ŠIMICA VERŠIĆ (DONJA LOMNICA)

Izvlačenje 23. prosinca 2017. - LUKA BERAĆ (ZAGREB)

Izvlačenje 23. prosinca 2017., GLAVNA NAGRADA - VALERIJA SEVER (VELIKA
GORICA)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije