Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR UZ DIVU

Uz Večernji i Divu potražite dar i podarite svojoj koži odgovarajuću njegu!

Biobaza
Foto: VL
08.03.2019.
u 16:12

U subotu 9. ožujka uz paket Večernji i Diva darujemo micelarni gel Biobaza za tuširanje

Nakon napornog dana ništa ne opušta um i tijelo kao topla kupka ili barem tuširanje ako niste ljubitelj izležavanja u kadi. Koliko god nama to godilo, gelovi za tuširanje isušuju kožu zbog čega često moramo posezati za raznim proizvodima za njezinu njegu.

Biobaza svojom prirodnom kozmetikom odlučila je stati na kraj tome problemu. Farmaceutsku kvalitetu, visok udio sastojaka prirodnog podrijetla i pritom izbjegavanje konzervansa, iritansa, parfema i bojila, Biobaza je do danas razgranala u kozmetiku za njegu lica, tijela, kose, kože, za borbu protiv celulita i dentalnu higijenu. Inovacija u njihovoj kolekciji Biobaza Body micelarni su gelovi obogaćeni inovativnim E5 kompleksom, s vitaminom E i hranjivim uljima argana, badema, jojobe, sjemenki grožđa i masline.

U subotu 9. ožujka potražite na kioscima svoj primjerak omiljenog lifestyle magazina Diva u paketu s Večernjim listom uz koji vam poklanjamo Biobaza micelarni gel za tuširanje. Isprobajte jedan od tri mirisa: jasmin, argan&jojoba ili božur i uživajte u najnježnijem tuširanju.

U novom broju magazina Diva pročitajte:

  • In je nevidljivi make up
  • Abeceda proljetnih trendova
  • Mamini sinovi: mana ili vrlina, pitanje je sad
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije