Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list i Laufen

Uz tri kupona do kupaonice iz snova! Osvojite 10.000 eura i pretvorite svoju kupaonicu u luksuzni raj

Večernji list i Laufen
Foto: LAUFEN
1/7
22.05.2023.
u 15:51

Kako zamišljate svoju idealnu kupaonicu? Vaše ideje za uređenje ne trebaju ostati samo skice na papiru jer uz Večernji list možete osvojiti 10.000 eura i kupaonicu pretvoriti u pravi luksuzni raj!

Često zamišljamo kako slobodni dan provodimo daleko od užurbane gradske vreve u nekoj spa oazi okruženi mirisnim eteričnim uljima i sjajnim interijerom, a uz Večernji list i Laufen jedan sretni dobitnik svoju oazu imat će u udobnosti svog doma.

Uspješna poslovna priča o brendu LAUFEN krenula je davne 1892. godine kad je ova tvrtka osnovana u gradiću Laufen blizu Basela u Švicarskoj gdje joj je i danas sjedište. Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog brenda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti, a njihovu ponudu proizvoda možete pronaći na web stranici https://www.laufen.hr/.

Foto: LAUFEN

Ono što Laufen proizvode čini jedinstvenima na prvi pogled je to što njihov švicarski dizajn ujedinjuje dva glavna dizajnerska trenda: emocionalni talijanski dizajn s juga i sjevernu tradiciju preciznosti i jasnoće.

Foto: LAUFEN

Tijekom četiri dana (od 26.5. do 29.5.) u Večernjem listu bit će objavljena četiri nagradna kupona. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je izrezati tri različita nagradna kupona, ispuniti kupone osobnim podacima te ih poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.

Za nagradnu igru – «Uz Večernji i Laufen opremi kupaonicu!»

p.p. 927

10002 Zagreb

Pravila nagradne igre potražite ovdje.

Foto: LAUFEN

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije