Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz proizvode hrvatskog brenda Galko osigurajte poklone za pamćenje – Poslovna i diplomatska darivanja

Uz proizvode hrvatskog brenda Galko osigurajte poklone za pamćenje
16.11.2020.
u 08:09

Kao vodeći hrvatski proizvođač kožnih torbi i kožne galanterije tvrtka Galko nudi brojna rješenja za poslovna i diplomatska darivanja te darivanja dragih osoba.

Usprkos izazovnoj godini i situaciji s pandemijom, prosinac je vrijeme kada će se u svima nama  probuditi božićni duh i nada, vrijeme u kojemu ćemo tradicionalnim darivanjem zahvaliti poslovnim partnerima na uspješnim suradnjama.

27 godina Galko tradicije govori o dosljednosti i trudu koji se ulaže u proizvode.

27 godina kupci prepoznaju i cijene kvalitetu Galko proizvoda. Ovo su pokloni s kojima ne možete pogriješiti jer kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost.

Bogato iskustvo u izradi vrhunskih kožnih proizvoda te bogata ponuda modela, vrsta kože i boja garancija su zadovoljstva svima onima koji odluče ove godine kupovati kvalitetne kožne poklone hrvatskog brenda Galko.

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU.

Pokloni koji se pamte

Kvalitetan poklon izrađen s ljubavlju je poklon koji se pamti. U izradu svakog Galko proizvoda uključen je profinjeni ručni rad, a proizvodi su protkani strašću, ljubavlju, tradicijom. Poklone je moguće i personalizirati čime ćete ih učiniti još posebnijima.

Ako tražite profinjen, elegantan poklon za ženu ili muškarca, razmislite o setovima remenja koji dolaze u elegantnim kožnim kutijama. Osim dvobojnog remena koji možete nositi s obje strane, set sadrži i dvije dodatne metalne kopče kako biste remen mogli prilagoditi odjevnoj kombinaciji.

Kvalitetan kožni novčanik ili etui, kožna kozmetička torbica, manikir setovi u prekrasnim kožnim kutijama samo su neke od ideja za darivanje.

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU.

Poslovne torbe koje privlače pozornost elegancijom i funkcionalnim dizajnom

Iza brenda Galko stoji i bogata ponuda poslovnih torbi za žene i muškarce kojima poslovno okruženje nameće potrebu za ovim profinjenim modnim dodacima.

Torbe su elegantne i vrhunske su kvalitete. Karakteriziraju ih funkcionalne značajke dizajna - snažne ručke, korisni pretinci i džepovi koji omogućavaju odličnu organizaciju stvari. 

U Galko ponudi su i kožne putne torbe, muške torbice za nošenje preko tijela, organizeri, etuiji za kartice i mobitele. Uz odabranu poslovnu torbu možete birati i spomenute proizvode u željenoj boji kože i dobit ćete komplet prema svojoj mjeri.

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU.

Novčanici s RFID zaštitom za sigurnost vaših osobnih dokumenata i bankovnih kartica

U želji da kupcima pruži sigurnost, tvrtka Galko je ugradila RFID zaštitu u određene modele novčanika i etuija. Postavljanjem materijala koji blokira RFID, između vanjskog sloja proizvoda i unutarnje obloge, sadržaj je osiguran od neovlaštenog preuzimanja podataka.

Ovaj omiljeni hrvatski brend i ovom paletom proizvoda dokazuje da ide i u korak s trendovima, a proizvodi s RFID zaštitom su još jedan korak u ispunjavanju želja kupaca.

Galko poslovne i modne torbe, kao i ostali modni dodaci izrađeni od kvalitetne goveđe kože, dostupne su u Galko trgovinama u Zagrebu, Sisku i Malom Bukovcu te na Galko webshopu https://galko.com/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije