Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Uz popust u Večernjem do dara u trgovinama Zaks i Argentum

Uz popust u Večernjem do savršenog dara u trgovinama Zaks i Argentum
Foto: VL
1/24
09.11.2017.
u 14:52

U nedjelju uz Večernji list ne propustite kupone s popustom na nakit i satove u zlatarnicama ZAKS i srebrnarnicama ARGENTUM diljem zemlje!

Ne propustite nedjeljni broj Večernjeg lista 12. studenog jer na dar dobivate kupone s popustom najvećih hrvatskih proizvođača nakita, zlatarnica ZAKS i srebrnarnica ARGENTUM, koji vrijede od 12. do 15. 11. 2017. godine. Uz ARGENTUM i ZAKS kupone u bilo kojoj od brojnih poslovnica diljem zemlje ostvarujete do 40% popusta na srebro i čelik te cjelokupan asortiman satova, ali i 30% niže cijene za cjelokupan asortiman zlata!

Podsjetimo, ako ste u potrazi za savršenim darom, u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu mogu ispuniti gotovo sve vaše želje. Jer, nakit od plemenitih kovina, srebra i zlata, te satovi renomiranih proizvođača oduvijek su na listi najcjenjenijih darova, a u širokom asortimanu Zaksa i Argentuma nalaze se modni dodaci vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrijednosti. Spoj tradicije, kvalitete i modnih trendova uz kupca koji je uvijek na prvom mjestu ove brendove čini savršenom destinacijom za kupnju personaliziranih darova, ali i zlatnika i srebrnjaka – tradicijskih proizvoda temeljenih na hrvatskoj kulturi, vjenčanog i zaručničkog prstenja te nakita s briljantima.

Stoga, požurite se do najbližeg kioska i uz kupone iz Večernjeg lista iskoristite priliku i u Zaksu i Argentumu pronađite poklone za svoje najbliže, darove trajne vrijednosti koji će se moći prenositi iz generacije u generaciju. Popis poslovnica potražite na: www.argentum.hr i www.zaks.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije