Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita kože

Uz nove Daylong SENSITIVE proizvode uzmite samo najbolje što sunce pruža

Daylong
Foto: PR FOTO
24.07.2017.
u 10:17

Pripremite kožu na vrijeme - zaštitite ju od štetnog utjecaja UV i IC zračenja uz Daylong SENSITIVE gel-fluid (SPF 30) u spreju i gel-kremu (SPF 30) i uživajte u bezbrižnim ljetnim trenucima

• Daylong SENSITIVE gel-fluid u spreju i gel-krema pružaju visoku zaštitu od sunca (SPF 30) za najosjetljiviju kožu i kožu sklonu alergijama na sunce 

• Dermatološki ispitana podnošljivost proizvoda 
• Bez mirisa, masti, emulgatora, konzervansa i parabena
• Nekomedogena i vrlo vodootporna formulacija otporna na znojenje

Adekvatna zaštita kože ljeti i sprječavanje štetnih utjecaja sunčevih zraka od iznimne je važnosti, a svakodnevnom zaštitom od sunca možemo spriječiti preuranjeno starenje kože.

Daylong SENSITIVE gel-fluid u spreju i gel-krema pružaju učinkovitu zaštitu od sunca za masnu kožu i kožu iznimno osjetljivu na sunce. Pogodna je i za najosjetljiviju kožu sklonu alergijama na sunce.

Formulacija proizvoda nježno i učinkovito štiti kožu od UVA i UVB zračenja uz jedinstveni i lagani osjećaj, a ne sadrži mirise, masti, emulgatore, konzervanse niti parabene. Fotostabilni UV filtri omogućuju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja i zaštitu
stanica kože sve do DNK. Daylong SENSITIVE proizvodi dermatološki su ispitani, a njihova formulacija vrlo je vodootporna te pogodna za svakodnevnu primjenu i zaštitu od sunca. Redovitom primjenom učinkovito sprječava oštećenja od sunčevih zraka i pojavu znakova preuranjenog starenja i kod najzahtjevnije kože!

Preporučena maloprodajna cijena za Daylong SENSITIVE gel-kremu je 147,77 kn (100 ml), a za Daylong SENSITIVE gel-fluid u spreju je 197,77 kn (150 ml).
Daylong SENSITIVE proizvodi dostupni su u ljekarnama. 
Distributer za Hrvatsku je tvrtka Medical Intertrade d.o.o.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije