Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdanska kolekcija 2016.

Uz Nike inovacije trenirajte na otvorenom i tijekom zime

Nike
Foto: PR FOTO
1/6
27.12.2016.
u 12:15

Uz Nike inovacije trenirajte na otvorenom i tijekom zime

Svake sezone Nikeovi dizajneri rade na pronalasku novih načina kako sportašima osigurati termoregulaciju za još duže trčanje i treniranje bez obzira na vremenske uvjete. Inovacije poput izdržljivog vodootpornog sloja obuće, novih uzoraka na potplatima te poboljšanog Nikeova flis materijala čine blagdansku kolekciju 2016. neophodnom za sve one koji žele biti aktivni i zimi.

Predstavljamo vam pet novih Nikeovih zimskih inovacija:

Laserski-rezani uzorak potplata

Gornji sloj Nikeove nove LunarEpic Flyknit Shield tenisice izrađena je od vodootporne, dok odozdo imaju pojačanje protiv proklizavanja s laserski rezanom potplatom koja je inspirirana uzorcima na automobilskim gumama. Novi uzorak napravljen je tako da povećava površinu prianjanja, odbija vodu i minimalizira mogućnost proklizavanja pa sportaši u izazovnim vremenskim uvjetima mogu trčati još dulje.

Trajno vodootporna odjeća

Nikeova ovosezonska Tech Fleece Aeroloft kolekcija nastavlja fuziju Nikeove tehnologije flisa i Aeroloft tehnologije koja čini odjeću prilagodljivu temperaturi tijela kroz laserski rezane perforacije među odjeljcima. Ovosezonska odjeća je trajno vodootporna s debljim flisom i punijim Nike Aeroloftom. Nike Tech Fleece AeroLoft jakna s kapuljačom ima viši ovratnik koji je prilagodljiv novim parom zatvarača. Isto tako prostranije punjenje štiti gornji dio tijela u oštrim vremenskim uvjetima.

Dugotrajna vodootporna obuća

Kao dodatak ovosezonskoj Nike Tech Fleece AeroLoft kolekciji, Nike Sneakerboots sada također imaju trajni vodootporni sloj kao nadopuna Nike Presto i Nike Lupinek kolekciji.

QUICKBURST®zipper tehnologija

NikeLab Gyakusou Zipoff Aeroloft jakna sadrži Nike Aeroloft tehnologiju koja u isto vrijeme grije, ali i omogućava termoregulaciju tijela. Funkcionira tako da zadržava toplinu toliko dugo dok se tijelo samo ne počne zagrijavati. Kada se tijelo zagrije, jakna propušta toplinu i vlagu kroz strateški postavljenje laserski rezane perforacije na jakni.

Rukavi imaju Quickburst® ziper tehnologiju, koja omogućuje lako uklanjanje rukava i transformaciju jakne u prsluk. Stražnji džep dovoljno je velik za spremanje rukava, što omogućava trkaču da nastavi trčati bez smetnji.

Hyperwarm oprema za treniranje

Nike Pro Hyperwarm Aeroloft gornji dio za treniranje spaja toplu tkaninu s Aeroloft i Dri-FIT tehnologijom koja čuva toplinu bez utjecaja na kretanje i disanje. Odjeljci za toplinu postavljeni su na dijelove gdje su najviše potrebni za vrijeme vježbanja.

Svi proizvodi dostupni su na nike.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije