Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Uz Melem tvoja koža voli proljeće

Omiljeni Melem najavljuje proljeće u novim teglicama, neodoljivih pastelnih tonova – ružičastoj, ljubičastoj i tirkiznoj. Osim beskompromisne njege lica i tijela, koja vam je uz Melem uvijek na dohvat ruke, ovog proljeća Melem vam pruža i dobro raspoloženje u vedrim pakiranjima. Rezultat je i dalje isti - neodoljivo meka i njegovana koža koja s nestrpljenjem očekuje prve zrake proljetnog sunca. Potražite u drogerijama, specijaliziranim trgovinama ili ljekarnama.
12. veljače 2019. u 15:38 182 prikaza
Melem
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Omiljeni «mali» Melem ovo će proljeće dočekati u novom, pastelnom izdanju. Ružičasti, ljubičasti i tirkizni poklopac na  teglici od 10 ml razveselit će i zabaviti sve ljubiteljice ove jedinstvene «mazalice» koja i dalje nudi originalnu, beskompromisnu njegu za najzahtjevniju, vrlo osjetljivu kožu. Vedre boje, kako je dokazano brojnim psihološkim istraživanjima, izvor su dobrog raspoloženja koje se baš savršeno nadopunjuje s njegujućim Melem učinkom.

Melem | Autor : Promo/Eva Virc Foto: Promo/Eva Virc

Tri nove, pastelne boje smisleno su odabrane. Upravo one simboliziraju sve što Melem desetljećima predstavlja u njezi – ružičasta kao simbol najnježnije njege, moćna zaštita krije se u ljubičastoj, dok je tirkizna simbol umirujućeg učinka koji Melem uvijek pruža vašoj koži.

Dopustite da vam pastelni Melemi uvijek budu pri ruci, ne samo kako biste pripremili kožu za prve zrake proljetnog sunca, njegovali usne, lice ili tijelo, nego i popravili raspoloženje sebi ili svojim najmilijima. Odaberite boju koja će vam razveseliti svakodnevne Melem rituale i obogatiti trenutke uživanja u beskompromisnoj njezi.

Melem | Autor : Promo/Eva Virc Foto: Promo/Eva Virc

Nove pastelne Melem teglice potražite na policama drogerija, specijaliziranih trgovina, ljekarni te velikim formatima trgovina po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 22,90 kuna.

Ne zaboravite - Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas