Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA GODINA

Uz Klasik i Klasikomedije u 2023.

Foto: Klasik
1/5
29.12.2022.
u 16:01

Filmovi koji su osvajali stare sada će osvojiti i mlađe generacije. Bezvremenski filmovi koji su godinama nasmijavali filmoljupce sada osvajaju neke nove generacije

Kažu da je smijeh najbolji lijek, pa u tom tonu predlažemo da pozdravite staru i dočekate novu godinu. A kako se najbolje nasmijati nego uz klasične komedije koje vas čekaju na Klasiku! Od onih nešto starijih pa sve do modernijih, ljubitelji odličnog humora i još odličnije glume doći će na svoje.

Filmovi koji su osvajali stare sada će osvojiti i mlađe generacije. Bezvremenski filmovi koji su godinama nasmijavali filmoljupce sada osvajaju neke nove generacije. Uz naše prijedloge uživat ćete u filmskim poslasticama, odraditi maratonski trening, postaviti novogodišnje planove i prisjetiti se mladenačkih ljubavi.

Malo tjelovježbe nikad ne škodi, a znaju to dobro Maratonci koji trče počasni krug (31. 12., 20:00) i pozivaju vas da im se pridružite. Možda s kauča, možda s fotelje, a možda i s nekog dobrog tuluma. Kad su Topalovići u pitanju, zabava je zagarantirana. Dobar novogodišnji tulum nije tulum ako nema barem jednog četveronožnog gosta. Mi vam ih donosimo čak dva, Crna mačka beli mačor (31. 12., 21:40) nasmijat će vas do suza svojim dogodovštinama, a možda uhvatite i poneki ljubavni savjet. Nova godina pred nama uvijek podrazumijeva određene planove i ciljeve. Možda su u pitanju životni planovi, možda određene promjene, a možda i neki karijerni put. Naš je ovog puta Kad porastem biću kengur (31. 12., 23:45), gdje nam životne savjete i planove daju Seregej Trifunović, Nikola Vujović, Boris Milivojević, Lazar Strugar, Miodrag Fišeković i ostala ekipa.

 

Nakon dugonoćnog tulumarenja, dobro se opustiti. A kako ćete to najbolje postići nego zavaljeni ispred omiljenog ekrana i dobru porciju smijeha. Za početak ćemo se sa Slavkom Štimcem vratiti u Varljivo leto ’68. (1. 1., 20:00) i prisjetiti se tinejdžerskih ljubavnih zgoda i nezgoda. Kad smo već u ljubavnom tonu, otkrijte s nama Što je muškarac bez brkova (1. 1., 21:35). Preferirate li više rock komedije, Munje (1. 1., 23:55) su savršena preporuka za vas. Blockbuster koji je pokorio regiju i danas je obožavan, a idealan je način za provesti prvu večer nove godine!

Ako vam fali ideja kako provesti novogodišnju noć, vjerujemo da su naši prijedlozi dovoljno primamljivi za dobri stari kućni tulum uz smijeh do suza!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije