PROMO

Uz HOK osiguranje, vaš dom je u sigurnim rukama!

Osiguranje doma
Shutterstock
31.03.2023.
u 10:40

Većini nas dom je najveća životna investicija, kao i najveća materijalna vrijednost koju posjedujemo te bi nam upravo zbog toga osiguranje doma trebalo biti pri vrhu popisa prioriteta.

Provala, lom stakla, puknuće cijevi, sve je to moguće i realno, i zato je iznimno bitno zaštititi svoj dom na vrijeme. Često tek nakon neželjenog događaja postajemo svjesni da sve što smo predano i s ljubavlju godinama stvarali može nestati u nekoliko trenutaka zbog nepredvidivih situacija na koje ne možemo utjecati. Ali možemo poduzeti mjere zaštite na vrijeme. Polica MOJ DOM HOK osiguranja savršen je saveznik u zaštiti od velikih šteta i visokih financijskih izdataka.

Dolaskom ljetnih mjeseci i godišnjih odmora, povećava se broj provala i razbojništva, što potiče provalnike da razbojstva planiraju upravo u to vrijeme. Kako biste bili bezbrižni tijekom cijele godine, ugovorite policu osiguranja MOJ DOM objekt i osiguranje stvari u kućanstvu. Takav paket osiguranja namijenjen je osiguranju doma u cijelosti, bilo da želite osigurati građevinski dio ili stvari u domu.

U ponudi HOK-a čeka vas više paketa osiguranja, a svaki se razlikuje po opsegu pokrića koje sadrži. Dakle, osigurati možete zidove, parkete, temelje, sve ugrađene instalacije i opremu poput vrata, prozora, bojlera, klimatizacijskih uređaja, keramičkih pločica, cijevi i radijatora. Sve navedeno ulazi u građevinski dio objekta, a uključeno je u paket osiguranja MOJ DOM objekt.

Kada govorimo o stvarima u kućanstvu – ljudima je najzanimljiviji rizik provalne krađe, ali isto tako, stvari u vašem domu mogu biti osigurane od požara, potresa, poplave, udara groma i mnogih drugih rizika.

U HOK osiguranju su nam rekli kako često dobivaju upite: "Što ako mi pukne cijev u stanu i voda ošteti zidove susjedu ispod mene?"

I u ovom slučaju dobili smo odgovor! Ovdje se radi o vašoj odgovornosti prema trećima, a u jednoj od opcija za osiguranje objekta, odnosno uz sve varijante osiguranja stvari kućanstva, sadržano je upravo i ovo pokriće. Zato zaista možete biti mirni uz ovu policu.

Zanima li vas samo osiguranje stvari u stanu ili kući u kojoj živite, policom MOJ DOM pokretnine osiguravate namještaj, ali i zidne obloge, podove, stakla na vratima i prozorima te staklene pregradne stijene. Paket, također, uključuje i već spomenuto osiguranje odgovornosti prema trećima.

Osigurajte se u najbližoj poslovnici HOK osiguranja ili putem aplikacije HOK digital - https://digital.hok-osiguranje.hr/.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije