Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brandoctor

Uz besplatnu školu na internetu naučite sve o brandingu

računalo
AFP
02.09.2010.
u 16:01

Iako se sve češće spominju brand i branding, često ne znam što je to točno.

Posljednjih godina sve češće slušate o "brandovima" i "brandingu", ali nikom ne pada na pamet da vam objasni što je to točno, a vi niste baš potpuno sigurni? Osim toga, vrlo se često te riječi spominju i u netočnim značenjima i kontekstima. No, odsad ćete na internetu moći besplatno naučiti sve o brandingu.

Blog koji će na engleskom jeziku pisati djelatnici prve hrvatske specijalizirane branding agencije Brandoctor poslužit će vam kao škola brandinga. U njemu ćete doznati što su brand i branding, ali i mnoge zanimljivosti iz svijeta brandinga.

Tema koja otvara blog odnosi se na osam sastojaka brandaTM, modelu koji je osmislila Anja Bauer Minkara, direktorica i senior brand konzultantica u Brandoctoru. Ovaj model objašnjava što sve brand mora sadržavati da bi uspio na tržištu i zašto je svaki od sastojaka bitan i neophodan za uspjeh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije