Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne ljepote

Ususret Oscaru – Tajne ljepotica s crvenog tepiha

'Actress Kate Winslet arrives at the 82nd Academy Awards in Hollywood, March 7, 2010.     REUTERS/Mario Anzuoni   (UNITED STATES)  (OSCARS-ARRIVALS - Tags: ENTERTAINMENT)'
'MARIO ANZUONI'
25.02.2011.
u 09:00

I muškarci ulažu u izgled, a C. Firth za kreme i maske izdvaja čak 200 funta na mjesec

Svojom pojavom ostavljaju bez daha, savršene su do posljednje trepavice, a brižljivo očupane i do posljednje dlačice, njegovane i manikirane... mjesecima su tema na stranicama modnih časopisa... Dakako, riječ je o zvijezdama s crvenog tepiha, oskarovkama koje će se prošetati pred stotinama objektiva kako bi preuzele svoj zlatni kipić. 

Tjedni priprema  

Tajne njihova prekrasnog izgleda i nisu toliko tajne, a kremice kojima se njeguju i make up kojima ih vizažisti uređuju dostupni su i u nas. Dakako, šminkanju prethode tjedni uređivanja, estetskih zahvata, čišćenja organizma iznutra i izvana, tretmani, depilacije, friziranja... Jer, osim talenta za glumu i izgled im je presudan te ne oklijevaju uložiti u njega. Otkrivamo vam tajne kozmetičkih torbica filmskih diva koje nisu toliko glamurozne kao njihove vlasnice. Zgodna žena – Julia Roberts nesavršenosti lica prekriva Lancômeovim puderom, a Jennifer Aniston lice njeguje kremicom Dr. Hauschka s uljem od ružinih latica koja stoji manje od 20 funta. Australska glumica Maggie Gyllenhad upotrebljava kremu za lice na bazi jaglaca koja stoji 22 funte. Tajnu savršene frizure otkriva Gwyneth Paltrow koja sa sobom uvijek nosi Kloraine Dry Shampoo za suho pranje kose.

– Poprskam, raščešljam i volumen je ponovno tu – odala je. Njezina kolegica Kate Winslet odabire konkretnije tretmane, a stavljanje maske Schwarzkopf Blonde za njegu kose ritual je koji ne preskače. Stoji samo 5,85 funta. 

Kristali i kisik za njega  

A da na njegu i uređivanje nisu imuni ni muškarci iz svijeta showbusinessa, svjedoči podatak da Colin Firth redovito odlazi na tretmane čišćenja i njege lica maskom Cystal Clear Oxygen na bazi kisika, a potom mu je koža čišća, svježija i zategnutija. Maska stoji 60 funti, a serum – dovoljan za tri tjedna –110 funti.

ANETTE BENING – njeguje svoj “nude look” bez radikalnih promjena. Vrlo je važna krema kojom njeguje kožu te bira prirodne proizvode iz linije Dr. Hauschka.

HELENA BONHAM CARTER – svoj alabasterski ten njeguje proizvodima na bazi Retinola 0,3 koji preporučuju dermatolozi i estetski kirurzi jer potiče regeneraciju stanica.

AMY ADAMS – Važno joj je hidratizirati kožu lica te obožava kreme iz linije Olay. Posebno joj je draga noćna. Obraze naglašava Chanelovim rumenilom, a trepavice maskarom Chanel Inimitable.

JENNIFER LAWRENCE – Prema savjetu vizažista Jennifer usne naglašava olovkom i ružem Shiseido, a kako voli preplanuli izgled, rado upotrebljava bronzere koji joj na obraze bacaju sunčane sjene. 

NATALIE PORTMAN – obožava ružičaste tonove. Rumenilo nanosi na sredinu obraza jer daje zdrav izgled. Omiljen joj je ruž Dior Star Fuchsia, a maskara Dior Show.

MICHELE WILLIAMS – drži se mota “manje je više” te ne pretjeruje s količinom šminke. Pobornica je prirodne kozmetike, a za njegu kože lica upotrebljava proizvode Eucerin.

MELISA LEO – Svoje nestašne kovrče njeguje maskama i Phytocurl Sprayem, a konačnu frizuru uvijek oblikuje lakom L’Oréal Elnett Satin Hairspra.

NICOLE KIDMAN – po svaki cijenu izbjegava sunce koje bi naštetilo njezinoj ružičastoj puti te se štiti proizvodima s najvišim faktorom. Za njegu upotrebljava Neutrogeninu Healthy Skin kremu za lice i tijelo. 

Komentara 1

DU
Deleted user
22:30 26.02.2011.

doobro da sam ovo pročitao, sada ću biti sretan cijeli tjedan, ako ne i duže,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije