Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Urinal - brine o zdravlju vašeg mokraćnog sustava

Blagotvorni učinak na mokraćni sustav; Sadrže ekstrakt američke brusnice koja nema podrijetlo od genetički modificiranih biljki; Jamče kvalitetu i sadržaj aktivnih tvari
08. rujna 2016. u 16:04 166 prikaza
Urinal
Foto: PR FOTO

Za vrijeme ljetnih mjeseci veća je vjerojatnost za učestalijim urinarnim infekcijama bilo da su one uzrokovane dugotrajnijim provođenjem vremena u bazenima, moru ili  izbjegavanju odlaska na toalet i zadržavanju mokraće. Sve navedeno pogoduje razmnožavanju bakterija u donjem dijelu mokraćnog sustava. Predlažemo vam Urinal® Aktiv koji kombinacijom visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta europske zlatnice (ljekovite biljke) i vitamina D postiže blagotvoran učinak na mokraćni sustav. Za djecu već od prve godine, trudnice i dojilje preporučujemo Urinal® sirup jer je ukusan, prirodan i učinkovit. U maksimalnoj dnevnoj dozi (15 ml) visokokoncentriranog sirupa od čistog ekstrakta brusnice NutriCran® nalazi se 37,5 g svježe brusnice.

UPOZNAJTE LINIJU URINAL® PROIZVODA

Urinal® Aktiv blagotvoran učinak na mokraćni sustav postiže djelotvornom kombinacijom aktivnih sastojaka: visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta ljetkovite biljke europske zlatnice i vitamina D. U jednoj tableti nalazi se ekstrakt američke brusnice koji odgovara najmanje 423 g ploda brusnice. Ekstrakt europske zlatnice pridonosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava.

Urinal® sirup sadrži 100% prirodnu američku brusnicu uzgojenu u Sjevernoj Americi. Američka brusnica nema podrijetlo genetički modificiranih biljki i sigurna je za svakodnevnu upotrebu. Urinal® sirup rado uzimaju djeca jer je ukusan, a majke ga vole jer je prirodan i učinkovit. Sadrži ekstrakt brusnice NutriCran®. U maksimalnoj dnevnoj dozi (15 ml) visokokoncentriranog sirupa od čistog ekstrakta brusnice NutriCran® nalazi se 37,5 g svježe brusnice.

Urinal® sirup proizveden je prema GMP-ovim standardima koji jamče stabilnost, kvalitetu i sadržaj aktivnih tvari.

Urinal® sirup prikladan je za djecu stariju od godinu dana, mlade i odrasle. Mogu ga slobodno koristiti trudnice i dojilje!

Preporučena MP cijena za Urinal Aktiv tbl. je 57,78 kn, a za Urinal sirup 79,78 kn.

Svi su proizvodi dostupni u ljekarnama.

Distributer za Hrvatsku je tvrtka Medical Intertrade d.o.o. 

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj