Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lu-Lu Jewlery

Špaga i kristali za Valentinovo: S dobrim komadom nakita ne možete pogriješiti

Martina Turić
Foto: Promo foto National Geographic
1/7
04.02.2014.
u 10:58

Kolekcija se sastoji od ogrlica i narukvica izrađenih od špage, kristala, brušenih kristala, poludragog kamenja te pozlaćenih i metalnih komponenti

Ako dvojite što pokloniti dragoj za Valentinovo, trebali biste znati da s dobrim komadom nakita ne možete pogriješiti.

Svaka djevojka i žena zahvalit će na komadu nakita, a već dugo u modi su baš upečatljive ogrlice, ondosno tzv. "statement" ogrlice.

U pravo vrijeme novu kolekciju nakita predstavlja dizajnerica Martina Tutić koja se krije iza imena Lu-Lu Jewelry. Atraktivan dizajn, bogat kolorit i naizgled nespojivi elementi glavne su odlike kolekcije nakita za proljeće i ljeto 2014.

Kolekcija se sastoji od ogrlica i narukvica izrađenih od špage, kristala, brušenih kristala, poludragog kamenja te pozlaćenih i metalnih komponenti, a boje koje prevladavaju su crvena, žuta, zelena i plava.

- Inspiraciju sam pronašla u svakodnevici, spajajući jednostavne materijale u zanimljive oblike, kazala je dizajnerica. Svaki pojedinačni komad nakita specifičan je po tome što će i najjednostavniju modnu kombinacijom učiniti zanimljivijom i drugačijom.

Nakit branda Lu-Lu Jewelry trenutno je dostupan u multi-brand dućanu Nicolas Concept Store u Zagrebu i u Id Concept Storeu u Splitu.

>>Unikatne ogrlice inspirirane egipatskim božicama. Koju biste vi?

>>I Hrvatice luduju za njenim 'statement' ogrlicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije