Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Steva Calvera
Povratak na članak

Unikatna gastronomija – čarolija nastanka pralina

Kada je riječ o čokoladnim draguljima, samo je mašta granica jer se čokolada slaže sa svim okusima. Hrvatska čokolada mogla bi mirisati na lavandu i ružmarin te se sjajiti od maslinova ulja

Komentari 2

PT
ptica2
14:12 30.09.2011.

..., i imati okus po kulenu.

VL
KO
konjski
00:35 18.10.2011.

neš ti unikata? još bute rekli da su zmislili čokoladu..pljuc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.