Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite

Umjesto sjajnog seksa doživjeli ste katastrofu? Možda ON ovo radi krivo

seks
Thinkstock
23.02.2014.
u 13:00

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jest činjenica da ne slušaju. Isti problem događa se i u krevetu.

Ponekad se događa da se, zbog nekih muških pogrešaka, sjajan seks pretvori u katastrofu u krevetu. Evo kojim svojim ponašanjem muškarci mogu pokvariti uživanje u seksu.

1. Misli da sve zna

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jest činjenica da ne slušaju. Isti problem događa se i u krevetu.

2. Seks bez zagrijavanja

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanje poljupcima visoko su na popisu prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin.

3. Higijena

Pitanje lijenosti kod muškaraca najčešće se oslikava i u krevetu, gdje mirisi za koje smatraju da su pitanje muškosti ženama nimalo nisu primamljivi.

4. Bez glasa

Segment šutnje tijekom vatrenih igrica u krevetu jači spol često prakticira, ali ženama to nije po volji. Šaputanje na jastuku dame priželjkuju isto kao i predigru.

>>Seks podiže raspoloženje, snižava rizik od raka, regulira cikluse...Zašto ga izbjegavate?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije