Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Umijeće zavođenja mirisom koji će se trajno upisati u vašu podsvijest

EISENBERG Paris
Foto: Promo
1/6
08.02.2021.
u 14:53

L’art du parfum J'OSE dolazi u muškoj i ženskoj varijanti, a njegova esencija mirisa preplavit će vaše emocije

Danas su parfemi nezaobilazan dio našeg života i osim što ih koristimo svakodnevno i u svim prilikama, parfem je naša osobna crta kojom izražavamo sebe, svoj karakter i stil, istovremeno prenoseći svoje osjećaje drugima. Svaka parfemska nota ima svoj individualni karakter i jedinstveni miris koji u nama i ljudima oko nas izaziva određenu reakciju. Nije nepoznato kako emocije možemo osjetiti i njuhom pa osim uzbuđenja i sreće neki mirisi u nama mogu probuditi ili stvoriti nove uspomene na nama drage ljude i bitne životne događaje, a svaki ponovni doticaj sa spomenutim mirisom vraćat će nas u taj posebni trenutak.

Neovisno o kojem parfemu govorili, sigurno je da svi oni nose nevjerojatnu moć koja će uvijek probuditi sva naša osjetila i upravo zbog utjecaja koje imaju na čovjeka, parfemi su bili i ostali prava umjetnost. Umjetnost koja u kapljicama nosi miris samopouzdanja, zavodljivosti, raskošnosti i ono najvažnije, miris ljubavi. Od svih oblika ljubavi, parfem je jedan od najintimnijih načina izražavanja onoga što osjećamo.

Foto: Arena Hospitality Group

Muškarcima koriste kao jedan od glavnih aduta u zavođenju, jer nije tajna da žene teško odolijevaju muškarcima koji dobro mirišu, a parfemska formula L’Art du Parfum Men J'OSE Eau de Parfum (30 ml/415 kn; 50 ml/645 kn; 100 ml/975 kn) pariškog brenda Eisenberg univerzalan je spoj mirisnih nota koje sigurno neće proći nezapaženo. Mirisna kreacija Joséa Eisenberga kultni je parfem koji je na jedinstven i elegantan način odraz osobnosti njegova tvorca.

Primamljiv, nezaboravan miris kreiran je na bazi toplih, ali snažnih nota jantara i kave. J’OSE je logičan izbor svakog muškarca koji se usprkos normama usuđuje živjeti na svoj način. Neočekivanu zavodljivost označavaju tajanstvene visoke note mente i pelina koje su odraz individualnosti i samopouzdanja svakog alfa muškarca koji ga se usudi nositi.

Foto: Arena Hospitality Group

Ženska inačica L’Art du Parfum J’OSE Eau de Parfum (30 ml/415 kn; 50 ml/645 kn; 100 ml/975 kn) izazov je za sva pravila, a svjež živahni impuls limuna i mente kontrast je srednjim notama koje sjedinjuju eleganciju jasmina s ukusnim daškom mocha kave. Stvoren za zavođenje, ovaj parfem u mjesecu ljubavi idealan je za romantične mirisne rituale u paru pa svoju ljepšu polovicu možete iznenaditi toplim baznim notama jantara koje će ispisati uspomene na ovaj smioni parfem.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – petak; 8:00-17:30h).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije