Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ulovite najbolje cijene proizvoda za ljetno uživanje

Popustolovac.hr
Popustolovac.hr
PR
Autor
PR članak
06.07.2013.
u 08:30

Informacije o svemu što vam može biti potrebno za preživljavanje ljeta u gradu možete pronaći na portalu Popustolovac.hr

Počelo je pravo ljeto, a s njim i prodaja rekvizita potrebnih za plažu, more i uživanciju. No što ako ste zapeli u vrućem gradu? Klima ne pomaže, ventilator smo raspuhuje topli zrak, a vama je potrebno osvježenje? Mi predlažemo da si nabavite bazen. Bilo da govorimo o onim većima s drvenom konstrukcijom, plastičnima za cijelu obitelj ili malima za djecu, nije bitno, u svakom se možete brčkati i barem na kratko zamisliti da ste na moru.

Želite znati gdje ih sve možete naći, koje su veličine i cijene? U tome vam pomaže portal Popustolovac.hr. Na jednom mjestu možete saznati u kojem vam se trgovačkom lancu najviše isplati kupovati. Nije bitno zanimaju li vas proizvodi za sunčanje, japanke, suncobrani, proizvodi za depilaciju, šatori, bazeni ili klime.

Da bi ostali u toku s aktualnim akcijama i popustima, osim svakodnevnog pregleda portala Popustolovac.hr možete se i prijaviti na tjedni newsletter. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?