Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ulovite bezvremenske modele koje ćete nositi cijelu sezonu

ara Shoes
Foto: ara Shoes
1/9
28.06.2022.
u 08:00

ara Shoes modeli obuće i torbica sada su na popustu do čak -30%!

Proljetni, zimski ili ljetni outfit – sasvim je svejedno, jer niti jedan nije potpun bez dobrih cipela koje su često potrebne za završni touch svakog dobrog stylinga. Zato su velika sniženja idealna prilika za ispunjenje slatkih modnih želja, bez opasnosti za kasnijom grižnjom savjesti. Zahvaljujući sezonskom sniženju koje je u ara Shoes počelo 16. lipnja, dolazak do željenih komada obuće, razveselit će sve ljubiteljice ovih bezvremeskih modela.

Foto: ara Shoes

Nose se uvijek i svugdje, a mogu se kombinirati na razne načine, zato za njih kažemo da su vječni klasici. Mogućnost kupovine po cijenama nižim i do -30%, samo su dodatan razlog za sreću. Akcijske cijene u ara Shoes odnose se na kolekciju zatvorene obuće i torbica, a ponuda traje sve do 14. srpnja. Iako je trenutni fokus možda na sandalama i otvorenoj obući, najveće popuste moguće je pronaći upravo među ljetnim tenisicama, mokasinkama, balerinkama i cipelama koje su neizostavni dio ženskog ormara, neovisno o sezoni. S kvalitetinim cipelama od prave kože ne možete pogriješiti, zato je ljetno sniženje pravi trenutak za kupovinu po primamljivoj cijeni.

Foto: ara Shoes

Mokasinke ili balerinke odlično se slažu s različitim odjevnim kombinacijama, a nosive su tijekom proljeća, ljeta i jeseni, zato je najbolje investirati u par izrađen od kvalitetnih materijala. Svakoj odjevnoj kombinaciji dati će dozu elegancije, bilo da se radi o hlačama, trapericama ili ljetnoj haljini. Kad su boje u pitanju ne možete pogriješiti nekom neutralnom poput boje kože ili bež, dok je u ponudi moguće pronaći i prave ljetne varijante u mornarsko plavoj, bijeloj ili zelenoj. Ostavljaju profinjen dojam bez obzira na boju koju ćete odabrati. ara Shoes mokasinke rađene su od prirodne kože s mekanim kožnim uloškom koji pruža izvrsnu savitljivost potrebnu za prirodno kretanje stopala i još ugodnije hodanje. Dobar par cipela, uz torbicu u istoj boji biti će zvijezde svake modne kombinacije!

Foto: ara Shoes

Akcijska prodaja s popustom do -30% odnosi se na kolekciju proljeće/ljeto 22. te sve modele zatvorene obuće i torbica. Popust traje do 14.07.2022 u svim ara Shoes trgovinama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije