Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Ukrcaj na zimska MSC krstarenja omogućen i putnicima iz Hrvatske

22. siječnja 2021. u 09:29 225 prikaza
MSC Cruises
Foto: Promo

MSC Cruises je danas objavio da će ukrcaj na brodove MSC Grandiosa i MSC Magnifica u sezoni zima 2020/2021 biti moguć i za dodatne tri zemlje: Hrvatsku, Bugarsku i Rumunjsku. Podsjećamo, u ovoj početnoj fazi ponovnog početka plovidbe ukrcaj je bio moguć samo za putnike iz 26 zemalja Schengena.

Nakon privremene obustave plovidbe zbog restriktivnih mjera kretanja unutar Italije tijekom blagdanskog razdoblja MSC Grandiosa, perjanica flote kompanije MSC Cruises, će 24.01. nastaviti sa svojim 7-noćnim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka. MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21.03., a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14.02. isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće