Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ukrcaj na zimska MSC krstarenja omogućen i putnicima iz Hrvatske

MSC Cruises
Promo
22.01.2021.
u 09:29

MSC Cruises je danas objavio da će ukrcaj na brodove MSC Grandiosa i MSC Magnifica u sezoni zima 2020/2021 biti moguć i za dodatne tri zemlje: Hrvatsku, Bugarsku i Rumunjsku. Podsjećamo, u ovoj početnoj fazi ponovnog početka plovidbe ukrcaj je bio moguć samo za putnike iz 26 zemalja Schengena.

Nakon privremene obustave plovidbe zbog restriktivnih mjera kretanja unutar Italije tijekom blagdanskog razdoblja MSC Grandiosa, perjanica flote kompanije MSC Cruises, će 24.01. nastaviti sa svojim 7-noćnim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka. MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21.03., a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14.02. isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije