Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vezu okrunili brakom

'Udala sam se za oca najbolje prijateljice. Sad sam joj maćeha'

Kern Lehman
Foto: Facebook
20.10.2018.
u 14:58

Odmah sam pomislila da je jako zgodan. Bili smo u baru i počeli smo flertovati, prisjetila se prvog susreta

Taylor (27) je upoznala 52-godišnjeg Kerna Lehmana preko svoje najbolje prijateljice Amande (30) i njih su dvoje odmah 'kliknuli'.

Ne bi to bilo ništa neobično da Kern nije Amandin otac.

Bila je to ljubav na prvi pogled, a sada su bračni par.

– Kad smo se upoznali, radila sam s njegovom kćeri, ona je moja najbolja prijateljica i već je bila udana. Ja sam bila u vezi s nekim drugim. No, odmah sam pomislila da je jako zgodan. Bili smo u baru i počeli smo flertovati – priznala je Taylor, piše New York Post.

Iako joj je u početku bilo čudno što se viša s ocem svoje prijateljice, s vremenom se opustila, a petogodišnju vezu u svibnju ove godine okrunili su brakom.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Ključne riječi

Komentara 48

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
15:35 20.10.2018.

Kao da su ženama bitne godine. Bitnije je da je situiran, kuća auto biznis ili dobra plaća. Znam ih dosta što su u 20-30 godinama koje su sa onima od 40-50 godina. Džabe što je neko simpatičan dobar pošten kad nema para!!!

DU
Deleted user
16:06 20.10.2018.

Pa mogla bi se udati i za svog vlastitog oca i tada bi bila maceha svojos sestri. Ili mater sama sebi? TI si prava, trebalo bi te u minisarstvo za familije i kucni odgoj.

VO
vorda400
17:49 20.10.2018.

Kak su mi ružne žene sa tolikim tetovažama ajde nešto sa malo stila diskretno a ne ovo ko maorski ratnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije