Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi pokušaj

Udala se Katie Price

jordan03
Pixsell
03.02.2010.
u 13:05

Na maminoj svadbi koja je trajala oko 22 minute nisu bili ni njezina djeca - sedmogodišnji Harvey, četverogodišnji Junior i dvogodišnja Princess Taimee.

Starleta Katie Price i njezin dečko Alex Reid vjenčali su se jučer u Las Vegasu. Za razliku od pompoznog vjenčanja na kojem se 2005. godine na vječnu ljubav zavjetovala pjevaču Peteru Andreu, Katie je ovaj put izabrala tihu ceremoniju.

Na maminoj svadbi koja je trajala oko 22 minute nisu bili ni njezina djeca - sedmogodišnji Harvey, četverogodišnji Junior i dvogodišnja Princess Taimee. Brak na brzaka sklopljen je pred nekoliko članova njihovih obitelji te Katienom izdavačicom Dianom Colbert i, naravno, pred televizijskom ekipom.

Nakon ružičaste kapelice par se zaputio u 10.000 dolara plaćen apartman za mladence. Slike vjenčanja Jordan neće objaviti dok u njezin džep, navodno, za njih ne kapne milijun funti. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:40 03.02.2010.

Cijela Priština će danima slavit zbog ove vijesti ! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije