Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Zagreb stiže Mömax, oaza inspiracije i modernog namještaja

U Zagreb stiže Mömax
Foto: Promo
1/21
11.06.2018.
u 13:12

Dolazak brenda na hrvatsko tržište predstavljen uz osvježenje i promotivne poklone u centru grada

Subota je u centru Zagreba bila u znaku Mömaxa, austrijskog brenda koji otvorenjem poslovnice u Zagrebu, 13. lipnja, premijerno dolazi na hrvatsko tržište! Povod je to bio za zanimljivu akciju na subotnjoj špici, prilikom koje su djevojke na koturaljkama prolaznicima dijelile sladolede i sokove, primamljive kao što su proizvodi u Mömaxu, u prepoznatljivim bojama brenda – ružičastoj i zelenoj, kao i razne promotivne poklone.

Foto: Promo

Vrijeme je za #NestoNovo – a to je brend Mömax, koji u Hrvatskoj za javnost otvara svoja vrata u srijedu, 13. lipnja! Ovom smo akcijom dijeljenja sladoleda, sokova i promotivnih poklona na zagrebačkoj špici htjeli predstaviti naš brend poznat diljem Europe te skrenuti pozornost prolaznika na otvorenje naše poslovnice u kojoj nudimo najmoderniji namještaj i razne ukrase za uređenje doma. Također, na dan otvorenja smo u našoj poslovnici pripremili brojne pogodnosti te male znakove pažnje, stoga ovim putem pozivam sve da dođu i provjere zanimljiva rješenja koje Mömax nudi za opremanje domova. Sigurna sam da će u bogatom i šarolikom asortimanu koji nudimo pronaći nešto za sebe.“ – izjavila je Martina Perić, voditeljica marketinga Mömaxa.

Foto: Promo

Na službenoj stranici brenda Mömax možete se, do dana otvorenja, prijaviti na newsletter kojim ostvarujete pogodnosti u vidu kupona i kataloga, a društvene su mreže – Momax Hrvatska (Facebook) i momax_hrvatska (Instagram) – prava mjesta za ljubitelje modernog dizajna i originalnih ideja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije