Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'moderna obitelj'

Ljubavna veza u troje: Živi s mužem i najboljom prijateljicom, a skupa odgajaju čak petero djece

Instagram
14.10.2022.
u 12:30

Supružnici su se na početku svoje veze suočili s mnogim izazovima i priznaju da se osjećaji ljubomore mogu pojaviti, ali ih rješavaju komunikacijom.

Michelle Martinez Sarasola (39) bila je udana za muškarca kada je upoznala bračni par Codyja Watkinsa (40) i Becky Watkins (33) nakon što se pridružila njihovoj Crossfit teretani. Nakon što su prvo vrijeme provodili zajedno kao prijatelji, Michelle je započela romantičnu vezu s bračnim parom i sada žive zajedno sa svojih petero djece, kako piše Daily Mail.

Michelle je objasnila kako se ne smatra lezbijkom, iako uživa u seksualnom odnosu sa svojom partnericom Becky.

“Becky je jedina žena s kojom sam bila i prema kojoj sam osjećala privlačnost. Sjećam se kad smo Becky i ja počele pričati o našim osjećajima i o istospolnim vezama. Prije sam izlazila s muškarcima i bila sam u braku nekoliko godina s troje djece, pa su moji osjećaji prema Becky bili iznenađenje 'Da me pitate prije par godina, definitivno bih rekla ne, nisam biseksualka. Sada se definitivno ne smatram hetero ili lezbijkom”, objasnila je.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Michelle i Becky brzo su se sprijateljile, ostale su bliske tijekom Michellinog razvoda od bivšeg supruga 2020. Michelle se počela pridruživati ​​paru u početku kao prijatelji koji uživaju u zajedničkim interesima. Trio se brzo zaljubio i nakon nekoliko mjeseci spojili su svoje obitelji kako bi stvorili ono što nazivaju 'Modernom obitelji'.

Spajanje ove osmeročlane obitelji ne dolazi bez izazova. Dok su prijatelji većinom prihvatili ovu družinu, neki članovi obitelji to ne odobravaju.

“Od svih nas moji su roditelji najgore prihvatili našu vezu”, rekla je Becky. “Odrasla sam u izrazito kršćanskom kućanstvu pa se moji roditelji ne slažu s dinamikom naše veze. Michelleini roditelji također nisu oduševljeni što je s nama, ali njezine sestre pružaju nam nevjerojatnu podršku.”

Opisala je i reakciju stranaca kada ih se vidi zajedno u javnosti, te se prepuste javnom iskazivanju ljubavi, otkrivajući: “Bilo je trenutaka kada smo nas dvije bile ruku uz ruku s Codyjem, a nepoznati muškarci su znali reći nešto poput 'sretniče' ili 'kako ti to uspijeva?”'

Codyjev otac u početku je bio suzdržan i bio je zabrinut da će Michelle utjecati na Codyjev i Beckyn odnos, ali nakon što ju je upoznao i osobno vidio dinamiku, vidi koliko su njih troje sretni zajedno.

Supružnici su se na početku svoje veze suočili sa svojim izazovima i priznaju da se osjećaji ljubomore mogu pojaviti, ali ih rješavaju snažnom komunikacijom. 

Becky priznaje da petero djece u istoj kući može biti bučno, ali sva djeca vole odgajati u 'Modernoj obitelji'.

“Sva naša djeca spadaju u dobnu skupinu od šest do jedanaest godina i svi se odlično slažu, oni su polubraća i polusestre. Komunikacija je bila najveća stvar koju smo uspostavili od samog početka. Stvarno smo pokušali potaknuti stvarno otvorenu komunikaciju između svih nas, inače ovo ne bi išlo”, objasnila je.

Par provodi zajedničko vrijeme tako što ima zajednički spoj svakog petka i stvara vrijeme za svaku osobu da se pojedinačno poveže s drugom.

“'Ne bih rekla da imamo sustav za točno vrijeme provedeno zajedno. Skloni smo raditi stvari zajedno, nas troje cijelo vrijeme, čak i ako je to samo zajedničko spremanje večere ili kupovina namirnica. 'Također pokušavamo pojedinačno zakazati jedan na jedan, tako da ja i Michelle radimo stvari zajedno, i Cody i Michelle i ja i Cody. Razvijanje tih individualnih odnosa ključno je za jačanje veze. Postati trojka nije lako i nije rješenje za svaku vezu, ali uz jasnu i iskrenu komunikaciju, možda ćete shvatiti da je troje bolje od dvoje kada se suočavate sa životnim izazovima”, zaključila je Becky.

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije