Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se dosjetili

U šoping-centru može se darivati krv i mjeriti tlak

šoping
Pixsell
27.05.2011.
u 12:46

Nakon šopinga s prigodnim popustima, ispijene kave i finog ručka, zašto ne biste izmjerili tlak, provjerili vlasište ili čak darivali krv

Više vjerojatno ne postoji nešto što ne možete obaviti u trgovačkim centrima! Pa, primjerice, nakon šopinga s prigodnim popustima, ispijene kave i finog ručka, zašto ne biste izmjerili tlak, provjerili vlasište ili čak darivali krv? Izgleda da trgovački centri više od nas samih paze na naše zdravlje. U City Centeru One održava se Vikend zdravlja, a posjetitelji mogu darivati krv, napraviti besplatnu spirometriju, provjeriti šećer i plinove u krvi te izmjeriti tlak. Od danas do nedjelje posjetitelje čekaju besplatni savjeti dermatologa iz Vichyja.

U Garden Mallu u ljekarni Farmacia traje akcija savjetovanja s farmaceutima o raznim pitanjima vezanim uz lijekove, a možete izmjeriti tlak i tjelesnu težinu. Stručno osoblje savjetuje i o pravilnoj prehrani te metodama prestanka pušenja. DM će za posjetitelje Cvjetnog organizirati degustacije zdravih namaza od jagoda, a za kupnju tri Alnaturina proizvoda danas i u subotu kao dar dijelit će pregaču. Konzum će u poslovnici Cvjetnog za vikend imati popust od 10 do 20% na sve čokolade i “Volim najbolje” džem s okusom jagode. U subotu Avenue Mall je pripremio najljepše priče svijeta koje će za vas glumiti, plesati i pričati Dražen Ćućek te Srđana Šimunović iz kazališta Mala scena.

Centar Cvjetni

U centru Cvjetni do 2. lipnja održava se Tjedan jagoda u Cvjetnom tijekom kojega se posjetiteljima prodaju najkvalitetnije jagode iz Zagrebačke županije, ali i nude besplatne degustacije jagoda te zdravi mliječni shakeovi od jagoda, za što je osigurano 100 kg jagoda.

Garden Mall

U subotu od 11 do 14 sati te od 17 do 20 sati u Garden Mallu najmlađi će moći upoznati i nacrtati omiljenog Squinkies ljubimca u prekrasnoj Squinkies kućici. Do 29. svibnja Lisca dijeli darove potrošačicama koje kupe kupaći kostim iz kolekcije ljeto 2011.

Roses Fashion Outlet

Djeca u subotu mogu probati Kidslandovu rođendansku tortu i razmijeniti igračke na Rosesovoj tržnici igračaka, a u nedjelju je dječja modna revija. Guessove stare kolekcije snižene su od 50 do 70%. U Adidasu posjetitelje čeka 30% dodatnog popusta na obuću za trčanje.

Arena centar

Ovu subotu u Arena centru na Trgu Slavonija između 12 i 16 sati održava se kreativna radionica Lino. Djecu očekuje vesela zabava, različite igre i Podravkini darovi. Od 17 sati ispred trgovine Tisak Media za djecu i roditelje održava se likovna radionica “Sretna obiteljska kravata”.

Slavonski Brod

U Lidlu u Slavonskom Brodu po akcijskim cijenama nude specijalitete meksičke kuhinje. U Plodinama nude širok asortiman za more i plažu – lopte već za četiri kune, kolut za plivanje za 10, japanke za 20 do 30, ručnik za 30, ženski kupaći kostim za 50, a haljine za 70 kuna.

Rijeka

Tower centar Rijeka svojim će kupcima ponuditi besplatnu uslugu savjetovanja, osobnog stylinga s modnim stilistom. U Toweru traje akcija do 29. svibnja u trgovinama Sportine (Bata, Vero Moda, Jack&Jones, Tom Tailor, Celio), svaki drugi artikl nudi se upola cijene.

Osijek

Bazen Quick up u Kauflandu u Osijeku stoji 444 kuna. U subotu u centru Portanova od 16 do 20 sati djeca će moći nacrtati svoj crtež koji će se moći staviti na majicu, a Portanova će im tu majicu darovati. Plodine imaju na akciji ledomat Vivax za 849,99 kuna, ženski kupaći kostimi za 49,99, a japanke za 19,99 kn.

Varaždin

Trgovina obućom Borovo za kupljeni model cipela iz dijela asortimana daje još jedan par obuće gratis, dok trgovina smještena u Mercatorovu centru subotom daje dodatni popust od 20%. Trgovina X nation za kupljena bilo koja dva artikla daje 30% popusta na ukupni iznos računa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije