Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

U školu sa stilom uz najveći modni izbor u Westgateu

U više od 240 trgovina vrhunskih svjetskih i domaćih brendova, provjerite što su za školarce pripremili Reserved, Terranova, H&M, C&A, Sinsay, Cropp, Benetton, Sportina, s.Oliver, Mass, Deichmann i mnogi drugi.
21. kolovoza 2017. u 14:44 92 prikaza
Westgate
Foto: Promo

Funkcionalni ruksaci, cool tenisice, moderne traperice, majice i sportska odjeća tek su dio najveće back2school ponude u Hrvatskoj koja vas očekuje u Westgate Shopping Cityju.

Uz fantastične ponude u više od 240 trgovina vrhunskih svjetskih i domaćih brendova, provjerite što su za školarce pripremili Reserved, Terranova, H&M, C&A, Sinsay, Cropp, Benetton, Sportina, s.Oliver, Mass, Deichmann i mnogi drugi. Posjetite Westgate i pronađite sve što vam treba za opušteni početak nove školske godine!

Ključne komade za povratak u školske klupe pronađite u Westgateu i tijekom nadolazećeg Late Night Shoppinga! Odlične uštede pri kupovini vaših omiljenih brendova ostvarite u večernjim satima od 25. do 27.8.2017.

Sve o back2school ponudi pratite i na društvenim mrežama Westgatea čiji Facebook, ali i Instagram, u kategoriji Shopping centri u Hrvatskoj, fanovi i followeri najviše vole i prate.

www.westgate-shopping.com

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu