Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

U rujnu ove godine dolazi nova \"modna biblija\" Carine Roitfeld

carine roitfeld
i-D Magazine
26.03.2012.
u 00:01

Bivša urednica francuskog Voguea, koja će uskoro postati baka, potvrdila je izlazak novog časopisa koji će se fokusirati na modu s više slobode

Otkad je prije dvije godine Carine Roitfeld napustila mjesto glavne urednice francuskog Voguea, svako malo pojave se nagađanja kako pokreće novi časopis. No ovog puta sama je Carine potvrdila tu vijest.

Njezin novi časopis izaći će u rujnu ove godine, a objavljivat će ga u New Yorku grupa Visionaire, koja izdaje i V te VMan. Iako se ime časopisa još ne zna, Carine je rekla da će izlaziti dvaput na godinu i više će nalikovati na knjigu nego na časopis. Također, neće biti predgovora, časopis će se fokusirati na modu s mnogo slobode, ali na malo drukčiji način nego dosad.

– Želim napraviti drukčiji časopis, nešto potpuno novo. Želim vidjeti povezanost između modne piste i stvarnosti. Teško je ženi razumjeti kako nositi odjeću koju vidi na modnoj pisti. Možda mogu pronaći novi način razmišljanja – rekla je Carine, koja će uskoro postati baka.

No od "bijega" iz francuskog Voguea Carine se nije odmarala. Stilizirala je kampanju za Barney's, izdala knjigu "Irreverent" o 30 godina u modnoj industriji, surađivala kao stilistica za časopise, a nedavno je udružila snage s Karlom Lagerfeldom, s kojim će izdati knjigu posvećenu Chanelovoj jaknici od tvida; čak je i utjelovila Coco Chanel za potrebe tog projekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije