Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

U Perfecta Dreams Premium salonu predstavljen prvi flying bed u Hrvatskoj

Posjetitelji oduševljeni novitetima „u svijetu snova“
23. studenoga 2018. u 11:53 605 prikaza
Perfecta Dreams
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/12

U strogom centru Zagreba, na adresi Frankopanska 4, otvoren je Perfecta Dreams Premium salon, jedinstveno osmišljen prostor u kojem su predstavljeni brendovi iz Hilding Anders grupacije, ali i oni iz Italije i Španjolske.

Program svečanog otvorenja salona vodila je glumica Bojana Gregorić Vejzović, uvijek zabavna Andrea Andrassy pobrinula se za odličnu atmosferu, a događanju su, uz niz predstavnika medija, prisustvovala brojna poznata lica – Nataša Janjić, Ella Dvornik, Tihana Harapin Zalepugin, Alka Vuica, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulec, Amar Bukvić.

Perfecta Dreams | Autor : PROMO Foto: PROMO

Glavna atrakcija na otvorenju ovog posebnog salona bio je Carpe Diem krevet Vindo iz grupacije Hilding Anders, prvi flying bend u Hrvatskoj – spektakularan krevet koji predstavlja savršen spoj luksuzne udobnosti i stilskog dizajna. Ovaj iznimno prilagodljiv krevet napravljen bez vidljivih nogica ručno se izrađuje u Švedskoj, a specifičan je zbog korištenja napredne tehnologije kojom se, kako upravljačima, tako i pomoću aplikacije s podrškom za glasovne naredbe, može koristiti spektar opcija (od podizanja i spuštanje uzglavlja i uznožja preko noćne LED rasvjete do masaže).

Osim kreveta Vindo, zvijezde novootvorenog salona, prezentirani su kreveti iz Španjolske te oni iz domaće (hrvatske) proizvodnje koji prate najnovije trendove spavanja i predstavljaju posebnu i jedinstvenu ponudu na tržištu. U poslovnici se moglo upoznati i s novom, premium linijom madraca koja, inovativnim jezgrama prilikom razvoja proizvoda i pažljivom selekcijom tkanina i materijala, podiže razinu komfora na najvišu moguću razinu.

Perfecta Dreams | Autor : PROMO Foto: PROMO

Perfecta Dreams Premium specifična je poslovnica tvrtke Perfecta Dreams – za razliku od ostalih prostora tvrtke i Centra spavanja, uređenje ovog salona karakteriziraju topli tonovi hrasta na podu, dok neke od elemenata na zidovima krase luksuzne tapete brenda Wall & Deco, kao i posebni ukrasni dijelovi od islandskog lišaja. U samom prostoru, posebna je pozornost posvećena rasvjeti (talijanska), a glazba i mirisi Patchoulija dio su već standardne priče Perfecte Dreams.

Kao uvjerljivo najbolji hrvatski brend visokokvalitetnog namještaja za zdravo i ugodno spavanje, Perfecta Dreams kontinuirano prati i implementira najnovije svjetske trendove i postignuća u tom području, a svaki proizvod iz linije, bez iznimke, dizajnira, izrađuje i provjerava s posebnom pozornošću.

Više na https://perfecta.hr/.

Kik
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super akcije!

A1 izdvaja za Vas