Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJENILO NA DAR

U novom broju Budi.IN Chica otkrit ćete sve o hrvatskoj kraljici društvenih mreža – prelijepoj Lani Jurčević

n
11.10.2016.
u 12:58

Veliki intervju s Lanom potražite u novom broju luksuznog tromjesečnika

Moja šnaucerica Šnicka non-stop je na snimanju uletavala u kadar. Vidi se čija je... Mora mala biti pred kamerom stalno – šali se Lana Jurčević, zvijezda naslovnice novog broja luksuznog tromjesečnika Budi.IN Chic, koji izlazi 12. listopada.

– Osjećam da sam dijete digitalnog doba. Obožavam društvene mreže i već ih godinama sama vodim. Mislim da se to osjeti. Sigurno je da me to više veseli nego opterećuje. Katkada samu sebe moram zakočiti da ne objavim previše toga kad me ponese nešto – otkriva Lana.

Na 164 stranice za 25 kuna očekuje vas hrpa jesenskih modnih i beauty noviteta, kolumni i zanimljivih lifestyle tema. Tu su i intervjui s Ćirom Blaževićem, Ninom Violić, Anom Miščević, a pišemo o Jackie Kennedy, Freddieju Mercuryju, Jennifer Lopez... Za Chic pišu Julijana Matanović, Olja Vori, Ivana Tomas, Boris Rašeta, Sanja Agić.

>> Modni tjedan spektakularno otvorile Marina Design i Ana Maria Ricov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije