Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijeka

U modi su prave životne vrijednosti!

Moda za sve
Foto: Press foto
1/5
30.03.2014.
u 14:45

Održano modno događanje "Moda za sve" koje je privuklo nevjerojatan broj gostiju i opravdalo očekivanja!

„Moda za sve“ naziv je modne revije koja se održala ove subote, 29.03., u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka, a koju su nosile stvarne žene svih dobi i konfekcijskih brojeva, obitelji, sestre blizanke, bake, sportašice kako bi poslale poruku da su prave životne vrijednosti – sport, osmijeh, ljubav i pozitiva uvijek u modi!

Potporu svim ženama dali su i capoeristi Capoeira cluba Jacobina Arte iz Rijeke koji su izrazili veliko zadovoljstvo što su dio ovog vrijednog projekta. Znamo da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, a dok svi govore o nogometu kao sportu za muškarce, u ZTC-u su se predstavili nogometašice ŽNK Jack Pot iz Rijeke koje su naglasile kako je nogomet atraktivan i zanimljiv sport i za djevojke!

Foto: Press foto

Mnogi poznati brendovi predstavili su najnovije kolekcije odjeće i obuće, u sportskim, casual, i svečanim varijantama dok je svečanu liniju nakita predstavo i Faro Dos. Za frizure je zaslužan tim profesionalaca Frizerskog salona Line Coiffure, dok su za make up bile zaslužne vizažistice Iris/Douglas parfumerije, Muellera i Flormara. Šarmantnom ugođaju ZTC-a u Rijeci uvelike su doprinijeli cvjetni aranžmani, za koje se pobrinula nedavna otvorena cvjetarna „Gea“ smještena također u ZTC-u, a koji su se oduševili sve prisutne!

Posebnost događanja je i predstavljanje posebno inspirirane haljine riječke dizajnerice Petre Perković. Petra je inspiraciju pronašla u bojama logotipa ZTC-a koje su podudarne bojama kvarnerske regije. „Dizajnirajući haljinu imala sam u vidu zelenu, plavu i bijelu boje koje simboliziraju logo Centra, ali upućuju na plavo more koje nas okružuje kao i zelenilo koje se prostire oko riječkog zaljeva“ naglasila je Petra.

Foto: Press foto

Haljinu koja je oduševila sve posjetitelje riječkog centra, predstavila je riječka manekenka, studentica Pravnog fakulteta u Rijeci i TV voditeljica Nikolina Miletić. Nikolina je naglasila kako je se osjeća izrazito počašćeno u posebnoj ulozi te kako je ova modna revija nešto sasvim posebno te ju je nazvala „Modnom revijom s dušom“.

Na samom kraju revije koja slavi prave životne vrijednosti, svoju potporu svim stvarnim ženama dale su i voditeljica marketinga ZTC-a Loredana Maras i direktorica ZTC-a Ivana Brnadić te su i same prošetale modnom pistom, a svojim činom izazvale su oduševljene reakcije svih posjetitelja!

Razdragana publika sve je sudionice revije nagrađivala velikim pljeskom, a posjetitelji su komentirali kako je ovakvo događanje Rijeci baš trebalo jer u današnje vrijeme obilježeno i ponekad teškim temama, svaka prilika koja veliča ljubav, osmijeh i pozitivan stav dobrodošla je i odlično prihvaćena. Modna priča u jednom neobičnom, toplom i šarmantnom ozračju, priča koju će svi sudionici kao i posjetitelji dugo pamtiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije