Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U mirovini s osmijehom: Evo kako je umirovljenici Vesni vraćen osmijeh na lice

Štimac centar dentalne medicine
Foto: Promo
1/3
24.09.2018.
u 08:51

Zašto biste skrivali svoj osmijeh kada danas postoji rješenje za svaku dentalnu situaciju! Vesna Divjanović pravi je dokaz kako niti jedna dentalna situacija nije nerješiva te kako nikada nije kasno za promjenu dentalnog stanja i osmijeha.

Štimac centar dentalne medicine, stomatološka poliklinika u Zagrebu, već 5. godinu zaredom osobama s dentalnim problemima vraća osmijeh na lice i popravlja kvalitetu života! Ove godine tu priliku dobila je i 63-godišnja umirovljenica iz Zagreba, gospođa Vesna Divjanović koja se već duži niz godina bori s nedostatkom svih zubi.

OD BEZUBE ČELJUSTI DO POTPUNO NOVOG OSMIJEHA

Prilikom posjete stomatologu, želimo se osjećati ugodno i opušteno, a u Štimac centru dentalne medicine navode da se stomatolog mora prvo upoznati s dentalnim stanjem pacijenta i njegovim željama kako bi mogao ispuniti sva njegova očekivanja. Filip Štimac dr.med.dent., specijalist oralne kirurgije koji je vodio Vesnin slučaj ističe da je fokus bio na brzini i bezbolnosti.

Foto: Promo

„Na Vesninom slučaju radio je cijeli tim stručnjaka, od oralnog kirurga, protetičara i dentalnih tehničara kako bi se napravio fiksan rad, koji je prvo podrazumijevao ugradnju implantata - sadašnje nosače zubnog mosta. Koristili smo samo najbolje materijale koji su estetski savršeni, a glavni fokus u rehabilitaciji bila je brzina i bezbolnost. Cijeli postupak dobivanja novog osmijeha odvio se u samo nekoliko kratkih posjeta stomatologu.”

“ZUBNE PROTEZE POSTALE SU MOJA NOĆNA MORA”

Promjene koje se s godinama događaju u ljudskom organizmu mogu dovesti do ispadanja zubi, a kao glavni uzročnici gubitka zubi izdvajaju se karijes i bolesti parodonta, odnosno zubnog mesa.

„Moji zubi su samo ispadali, a kada sam ostala bez svih, osjećala sam se kao da mi fali dio tijela. Dugo sam se mučila s protezama koje su mi bile pomične i jako sam ih teško mogla kontrolirati s obzirom na da se nisu imale za šta držati. Skrivala sam osmijeh iza ruke jer sam se osjećala nesigurno i nelagodno.”, govori nam Vesna.

Nedostatak zubi, pa čak i potpuna bezubost, problem je s kojim se susreće veliki broj ljudi u Hrvatskoj bez obzira na dob. Smanjena funkcija normalnog žvakanja, pričanja i smijanja samo su neke od posljedica ove dentalne situacije zbog koje osobe izbjegavaju kontakte i druženja. Takva situacija dovodi do stvaranja kompleksa i gubitka samopouzdanja, a s time se godinama suočavala i Vesna.

I ZA NAJSLOŽENIJE SLUČAJEVE POSTOJI RJEŠENJE

Dentalni problemi utječu na cjelokupno zdravlje, ali i kvalitetu života čovjeka. Danas je dentalna medicina toliko napredovala te omogućila da se i najsloženiji stomatološki zahvati naprave u puno kraćem periodu nego nekada prije, a ono što je najvažnije da prođu bez ikakve boli ili nelagode. Zahvaljujući stomatolozima iz Štimac centra i njihovom pristupu, osjećat ćete se ugodno i opušteno, što potvrđuje i izjava od Vesne:

„Uz ugradnju implantata i s novim osmijehom osjećam se fantastično! Niti jedan zahvat me nije bolio, doktor mi je detaljno objasnio svaki zahvat koji će se raditi, a što se tiče tima ne znam koga bi prvo pohvalila, doktori, asistenti i svo osoblje je idealno, ljubazno i strpljivo. Osjećala sam se kao da me svi razumiju, nitko me nije osuđivao što sam došla bez ijednog zuba tako da je dentalni centar Štimac moja preporuka svim ljudima s dentalnim problemima.”

Foto: Promo

S lijepim i zdravim osmijehom osjećamo se zadovoljnije i ljepše. Promjena koju je Vesna doživjela utjecala je na njezino samopouzdanje, ali i na cjelokupno njezino zdravlje jer sada može normalno funkcionirati.

Ukoliko se i vi mučite sa svojim osmijehom, žuljaju vas proteze, nezadovoljni ste svojim zubima i želite nešto promijeniti no ne znate kako, obratite se stručnjacima dentalne medicine. Napravite prvi korak, kontaktirajte Štimac centar dentalne medicine putem web obrasca ili na telefon 01/3633-602 i saznajte koje je rješenje najbolje za vašu dentalnu situaciju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije