Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ma da?

U kojoj ste fazi? Što to seks govori o vašoj vezi?

partneri, par, seks (1)
Thinkstock
23.07.2013.
u 10:57

Želi li vaš partner često seks, vjerojatno vas više želi u svojoj blizini i to je njegov izraz bliskosti...

Žene koje misle da je muškarcima seks - sve, u velikoj su zabludi. Za njih je seks važan dio života, baš kao i za mnoge žene, ali oni njime komuniciraju s partericom i mnogo joj toga otkrivaju o njihovoj vezi. Ovo je nekoliko znakova što vam on pokušava reći...

1. Reagirat će ako ga pitate. Mnoge se žene se ne usude tražiti ono što žele pa često ostaju uskraćene za neka zadovoljstva i uživanje. Razlog je vjerojatno odgoj zbog kojeg se žene koje otvoreno govore o seksu etiketira kao promiskuitetne. Muškarci žele ispuniti sve vaše fantazije, ali to neće moći dok god o tome ne propričate. Rezultat će biti ispunjen i raznolik seksualni život.

2. Više seksa može biti želja za bliskošću. Većinu slobodnog vremena posvećujete seksu jer on to želi s vama raditi češće? To bi mogao biti način na koji pokazuje da vas treba uz sebe i u svojoj blizini. Također to može biti i znak da su se u njemu javili strahovi kad se radi o vama, da ćete ga napustiti. Dakle, želeći vas u svojoj blizini izraz je njegove anksioznosti i želje za bliskošću. Kako se i muškarci znaju osjećati nesigurno, zagrlite ih i pružite im podršku kad primjetite promjene. Ako vam je stalo do njega to mu i pokažite.

3. Seks nije prestao zbog kojeg kilograma viška. Žene se često znaju žaliti da partneri odbijaju seks s njima dulje vrijeme, a one vjeruju da je uzrok tomu pokoji kilogram viška koji im je ostao nakon trudnoće. Ipak, psiholozi objašnjavaju da su razlozi zbog kojih muškarci to rade suprotni. Odbija li seks vjerojatno se osjeća udaljeno i zapostavljeno i u njega se uvukao crv sumnje da vam je sve postalo važnije od njega. Problem jedino možete riješiti razgovorom.

4. Nedostatak ljubavi nije uzrok varanju. Nije istina da su muškarci koji varaju prestali voljeti svoje žene. Muškarci za razliku od žena imaju sasvim drugi pogled na seksualnost, i upuštanje u odnos s drugom osobom za njih je osvajanje novog teritorija i uživanje u seksu. No to nužno ne znači da je zbog toga prestao voljeti svoju partnericu. Kako ističu seksolozi, muškarci varaju zbog nekih osobnih problema. I ovdje je razgovor ključan za nastavak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije