Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skroz neočekivano

U karanteni odlučio urediti dvorište, no iznenadio se kad je vidio što se nalazi u dubokoj rupi

Chris Hopkins
27.04.2020.
u 08:55

Pronašao je motor u jednom komadu zakopan u svom dvorištu dok se u karanteni zabavljao uređivanjem vrta.

Chris Hopkins iskoristio je ovu karantenu kako bi uredio dom, točnije dvorište, prenosi LADBible. Kopao je, a nakon što je iskopao negdje metar duboku rupu pronašao je u njoj motor, model iz 1960-tih i ostao u šoku. 

Foto: Chris Hopkins

Motor i dalje ima gotovo sve dijelove i s obzirom iz koje je godine, u jako je dobrom stanju. Chris (51) već osam godina živi u ovoj kući s kćerima Natashom (17) i Scarlett (13), ali motor je definitivno najčudnija stvar na koju je naišao.

Kako izgleda jedan dan zaposlene majke u karanteni, pogledajte u videu:

Foto: Chris Hopkins

Otac iz Bromsgrovea rekao je: "Bio sam zaista šokiran kada sam pronašao ovaj motor u svom dvorištu, ovo je fantastično. Izgleda stvarno dobro i volio bih da ga mogu pokrenuti. Zasada stoji u rupi koju sam iskopao jer je jako težak, pa će mi trebati netko pomoći da ga pomaknem. Ne znam kako je dospio ovdje, pada mi na pamet da ga je zakopao neki zločinac kako bi sakrio dokaze i pobjegao. Kako god, netko je morao eksplozijom napraviti ovu rupu jer je zaista ogromna i duboka."

Foto: Chris Hopkins

"Nastavit ću uređivati vrt u izolaciji jer stvarno nemam što drugo raditi. Kupio sam biljke zajedno s kćerima koje mi pomažu."

Ključne riječi

Komentara 2

SH
Shorv600
18:11 27.04.2020.

A gle starog tomosa

DI
dalibor.ivkovic0704
08:14 28.04.2020.

Koliko često taj čisti vrt?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije