Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsezona

U kampovima 10 posto manje noćenja, gostima 10 posto popusta

kampiranje
Arhiva Večernjeg
24.05.2010.
u 17:05

Jadranski kampovi u višu kvalitetu ove godine investirali su 10 milijuna eura pa se nadaju da će do kraja sezone uspjeti poništiti predsezonske podbačaje.

Hrvatskim kampovima vremenske prilike proteklih tjedana nisu išle na ruku pa ne čudi da knjiže deset posto manje noćenja nego lani u ovo vrijeme. Kako bi poravnali predsezonski minus, mnogi se odlučuju za popuste. Nerijetko, poput domaćina u pulskom Arenaturistu, gostima u svibnju i lipnju nude deset posto niže cijene.

Inače, do 15. svibnja u kampovima je ostvareno nepunih dva posto od godišnjih desetak milijuna noćenja, a domaćini vjeruju da će do kraja godine nadoknaditi zaostatak.

- To će biti lakše kampovima koji su ulagali u kvalitetu. A mnogi su to učinili. U našim je kampovima u pripremi 2010. investirano 10 milijuna eura - rekla je Josipa Cvelić Bonifačić iz Kamping udruge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije