Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Hotel Crikvenica uz vrhunski vinski i relax doživljaj

Hotel Crikvenica
05.09.2022.
u 11:06

Za one željne opuštanja i regeneriranja svog tijela hotel Crikvenica nudi mogućnost ekskluzivnog privatnog korištenja relaks zone s finskom saunom, turskom kupelji i prostorom za opuštanje uz pjenušac, pladanj svježeg voća i ponudu detox čajeva

Nakon ljetne stanke za mnoge, približavamo se vremenu planiranja vikend putovanja, ili poslovnih putovanja u kojima tražimo idealno mjesto za razonodu. Sunce, prekrasne šetnice uz pješčanu plažu ili u prirodi, razlozi su za dolazak u Crikvenicu. Upravo Hotel Crikvenica 4*, smješten u centru grada, svega 50-ak metara od mora na glavnoj promenadi u svoju je bogatu ponudu uvrstio sadržaje za svačiji ukus. Smještaj u bogato opremljenim sobama, od kojih su većina na morskoj strani ili ispijanje jutarnje kave na terasi hotela s pogledom na more privlačno zvuči za uživanje u opuštajućoj atmosferi.

Foto: PR FOTO

 

Za one željne opuštanja i regeneriranja svog tijela hotel Crikvenica nudi mogućnost ekskluzivnog privatnog korištenja relaks zone s finskom saunom, turskom kupelji i prostorom za opuštanje uz pjenušac, pladanj svježeg voća i ponudu detox čajeva. Hotel raspolaže i sa sunčalištem na sedmom katu hotela s jednim od najljepših pogleda na kvarnerske otoke. Jesenska ponuda obogaćena je mnogim gastronomskim užicima u kojima gosti hotela mogu uživati u bogatoj večeri na bazi primorskih jela, ili tijekom dana isprobavati okuse mediteranskih pladnjeva. Za ljubitelje vrhunskih vina hotel Crikvenica nudi mogućnost posjete vinariji Pavlomir, jednoj od najpoznatijih vinarija, s bogatim vinskim podrumom smještenom u Vinodolskoj dolini koji posebnu pozornost posvećuje domaćoj autohtonoj sorti Žlahtina. Njeguju i druge kao što su chardonnay, cabernet sauvignon, frankovka, pinot bijeli ili muškat, od kojih su neka vrhunska vina.

Foto: PR FOTO

Uz bogatu enogastronomsku ponudu, za sve ljubitelje prirode i one koji traže aktivan odmor, hotel nudi i mogućnost iznajmljivanja štapova za nordijsko hodanje, a u blizini hotela dostupno je iznajmljivanje bicikala i druge sportske opreme. Hotel je je namijenjen i poslovnim gostima, raspolaže sa dvije konferencijske sale te je idealan za manje seminare i sastanke. Dodatna ponuda hotela Crikvenica dostupna je na www.hotel-crikvenica.com, a sve informacije o rezervacijama moguće je dobiti putem info@hotel-crikvenica.com ili 051 505 800.

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije