Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapis u zvijezdama

U četvrtak darujemo “Ljubavni horoskop”, prilog za Valentinovo

'par, djevojka, zena, muskarac, hrana. potpisati PHOTOS.COM'
'Photoshop'
09.02.2010.
u 16:36

Pročitajte što vas čeka u ljubavi 2010., kako se slaže 12 poznatih parova, kada pozvati nekoga van, što darovati partneru i kako si odgovarate u postelji.

Ovo će Valentinovo biti nezaboravno, pokazuju zvijezde, pa se za njega dobro pripremite. Kako bismo vam u tome pomogli i dobro vas zabavili, prekosutra vam darujemo “Ljubavni horoskop”, bogat prilog na 32 stranice u kojem donosimo horoskop za ovogodišnje Valentinovo, iz sata u sat. U koje je doba dana najbolje nekoga pozvati van, a da budemo sigurni da će prihvatiti?

U koliko se sati treba sastati da biste s lakoćom izrazili ljubav? Što ne treba jesti te kad treba pogledati u zvjezdano nebo – sve to doznajte iz našeg priloga. Sudeći po zvijezdama, valentinovska večer obilovat će romantikom i strašću, a vrlo su mogući i ključni životni trenuci poput začeća i rođenja.

Osim toga, u “Ljubavnom horoskopu” pročitajte što vas sve čeka u ljubavi 2010. godine, ali i to kako se znakovi slažu u postelji te što partneru darovati za praznik ljubavi.

Samo za vas analizirali smo horoskope 12 ljubavnih parova iz javnog života.

Amorova strelica jednima donosi radost, a drugima bol. Doznajte zašto je važna usporedba natalnih karata te kako zvijezde određuju koja će osoba i zbog čega pobuditi u vama osjećaje i strast.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije