Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tyra Banks:

Tyra Banks: U modi govore \"dok se ne onesvijestiš, nisi mršava\"

Tyra Banks (1)
Reuters
17.05.2012.
u 11:11

Tyra je otkrila da ju je niz dizajnera stavio na crnu listu kada je počela dobivati obline po kojima je danas poznata.

Voditeljica Američkog top-modela, manekenka, jedna od originalnih Victorijinih anđelica i poznata poduzetnica Tyra Banks odlučila se obratiti manekenkama koje se bore s poremećajima u prehrani.

U pismu majkama modela i ženama diljem svijeta koje se bore s izgledom Tyra je napisala:

– Da sam se počela baviti manekenstvom kao 17-godišnjakinja 2012. godine, nikad ne bih mogla izgraditi ovakvu karijeru. Bila bih proglašena predebelom. U moje vrijeme prosječna konfekcijska veličina modela bila je 4 ili 6. Danas svi od vas očekuju da ste veličina nula, a ona nije ni postojala kad sam ja počela raditi! – otkrila je poduzetnica.

U pismu spominje i rad s manekenkama koje su se držale pravila "sve dok se ne onesvijestiš, nisi premršava" i dugih noćnih razgovora s djevojkama koje su se izgladnjivale kako bi mogle obući odjeću na revijama.

No, zbog objave svih 19 urednika Voguea diljem svijeta da neće raditi s modelima mlađim od 16 ili onima s poremećajem u prehrani, stvari idu nabolje.

– Nazdravimo na roštilju! Vogue je napravio odličan korak i štiti mlade djevojke. Možda ste to upravo vi! – pohvalila je Tyra potez modne biblije.

Tyra je otkrila da ju je niz dizajnera stavio na crnu listu kada je počela dobivati obline po kojima je danas poznata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije