Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni show

Tyra Banks, čuvaj se! Stiže opasna sutkinja Naomi Campbell

'Naomi Campbell walks the runway at Naomi CampbellA\\u0303\\u0095s Fashion for Relief during Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2010 in New York, USA Photo: Press Association/Pixsell'
'Mehdi TaamallahPress Association'
04.05.2012.
u 00:01

Nakon nebrojeno mnogo odrađenih snimanja, reklama i hodanja po pisti crna pantera dobila je novu modnu ponudu - ovaj put zasjat će kao sutkinja u novom američkom showu \"The Face\". Nadajmo se samo da neće biti njezinih ispada

U 26-godišnjoj karijeri crna pantera Naomi Campbell odradila je bezbroj revija i snimanja, stoga ne čudi što je prihvatila novu ponudu u kojoj će joj bogato modno iskustvo sigurno pomoći. Tyra Banks i njezin "America's Next Top Model" više nisu "in" jer na male ekrane prvi put dolazi upravo 41-godišnja Naomi kao jedna od troje sudaca novog američkoga modnog showa "The Face".

Nadamo se samo da će prelijepa Britanka biti oštra, ali pravedna prema natjecateljicama koje će se prilično morati dokazati na snimanjima i modnoj pisti kako bi osvojile laskavu titulu "the face". Pobjednica će postati ambasadorica brenda koji zasad drže u tajnosti.

– "The Face" je svježa serija koja će gledateljima donijeti sve one elemente za kojima žude: modu, ljepotu i dramu – obećao je Rod Aissa, potpredsjednik mreže NBC Universal koji će prikazivati novi modni show.  




Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije