Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Twinsi u novoj galaksiji

Twins
Foto: Promo
1/12
PR
Autor
PR članak
12.12.2017.
u 13:49

Fall-winter 2017/18.

Twinsi vas novom kampanjom vode u svijet novog doba galaktičke sage.

Kolekcija odiše snažnim ženstvenim odjevnim komadima od pencil suknji do onih punog kruga, oversize kaputa u nekoliko dužina i majica s likom poznatih junaka franšize “ Star Wars” Kolekcijom dominiraju crna i ljubičasta boja s detaljima žute i crvene te zanimljivim uzorkom zvjezdica.

Jaki statement komadi kao što su zimski kaputi s zanimljivim konstrukcijskim rješenjima ili detalji od eko krzna roza boje upotpunjeni kroz par ležernih kombinacija tipičnih za streetstyle učiniti će ove zime da ne prođete nezapaženo.

Zaštitna lica kampanje su modeli agencije Talia model, Lucija Putanec i Karla Barać

Fotografiju potpisuje Darija Cikač, a asistent fotografa Neven Muretić.

“ Ovo je naša prva capsule kolekcije a vizuali slave ljubav prema filmovima znanstvene fantastike i futurizma. Kao veliki fanovi s nestrpljenjem iščekujemo novi nastavak Ratova zvijezda “Posljednji Jedi”. Goruće pitanje broj jedan je: “Tko je posljednji Jedi?”. A goruće pitanje broj dva, svakako: “ Zašto je posljednji?”

Film se u hrvatskoj premijerno prikazuje 15.prosinca kada ćemo saznati kako se dalje nastavlja avantura naše drage Rey te vidjeti scene snimane u Dubrovniku.” izjavili su dizajneri Damir Begović i Domagoj Štimac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?