Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tvrtka NOVA Rent a car potvrdila titulu na World Travel Awards za 2018.

NOVA Rent a Car
11.10.2018.
u 11:59

NOVA rent a car za područje Hrvatske dobila je već drugu godinu za redom nagradu The World Travel Awards kao Vodeća tvrtka za najam vozila.

Već drugu godinu zaredom tvrtka NOVA Rent a Car je na prestižnom natjecanju World Travel Awards proglašena za Najbolju hrvatsku agenciju za najam vozila.

World Travel Awards ili Oscar u turističkon sektoru za Europu održao se 30. lipnja u Ateni, Zappeion Megaron Hall u jednoj od najznačajnijih atrakcija grčke metropole.

World Travel Awards je organizacija koja nagrađuje lidere u travel, uslužnoj i zrakoplovnoj industriji a nagrade se dodjeljuju na regionalnoj, nacionalnoj i globalnoj razini. Pobjednici se određuju glasovima stručnjaka iz industrije i korisnika koji također sudjeluju u natjecanju. Vrednovanje je temeljeno na kvaliteti proizvoda i razini pružene usluge koju nudi pojedina organizacija unutar turističke grane.

Tako je tvrtka NOVA rent a car za područje Hrvatske dobila već drugu godinu za redom nagradu The World Travel Awards kao Vodeća tvrtka za najam vozila.

Ovom nagradom je potvrđen položaj tvrtke NOVA rent a car kao lidera za najam automobila u smislu kvalitete usluge i vrijednosti koju pruža njihova flota vozila na području Republike Hrvatske .

Direktor prodaje i operacija NOVA Rent a car-a Rino Pavlov komentira: “Osvajanje nagrade u ovoj prestižnoj kategoriji World Travel Awards-a smatramo izuzetnim rezultatom ali i potvrda naše pozicije među rent a car elitom, ne samo u Hrvatskoj već I na europskom tržištu.

Nagrada je značajno priznanje I našim zaposlenicima te njihovoj kontinuiranoj predanosti u nastojanju da pružaju usluge najviše kvalitete po mjeri I potrebama svakog klijenta.

U ovoj kategoriji možete bit ozbiljan čimbenik jedino ako imate snažan ljudski potencijal, stručne, lojalne i motivirane zaposlenike s obzirom na nedostatak vanjske podrške.

Daljnji razvoj na hrvatskom tržištu će nam i dalje biti jedan od značajnijih prioriteta razvoja tvrtke. Naš cilj je promovirati Hrvatsku kao destinaciju dostupnu svim klijentima, približiti im prirodne ljepote, kulturnu baštinu i iznimne lokacije koje su s našim vozilima pristupačnije svakom putniku.”

Ovo nije prvi put u ovoj godini da je tvrtka NOVA Rent a Car učvstila svoju poziciju kao jedna od vodećih rent a car kompanija:

Agencija je proglašena za vodeći Rent a car za 2018. godinu već drugu godinu zaredom od strane novinara I gledatelja TV Automagazina, vodeće TV emisije o auto-moto industriji u Hrvatskoj.

Temeljem mišljenja korisnika dobitnici su nagrade za izvrsnost u brendiranju Superbrands partner 2018 u Hrvatskoj.

www.novarentacar.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije