Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tuš kada ili keramičke pločice – koju podlogu za tuširanje odabrati?

Aquaestil
Foto: Aquaestil
1/4
15.05.2023.
u 08:00

Odavno je poznato kako su kupaonice prestale biti sporedni dio životnog prostora te su postale prave male oaze za uživanje. Svi vole lijepo uređenu kupaonicu, a kako kupaonica mora biti i što funkcionalnija, a prostor dobro iskorišten, mnogi umjesto kupaonskih kada biraju prostore za tuširanje.

Zahvaljujući modernim načinima ugradnje i naprednoj tehnologiji izrade, kao podloge za tuširanje mogu se koristiti tuš kade ili samo keramičke pločice. Svaka od ovih opcija ima svoje prednosti i nedostatke pa krenimo redom:

Akrilne tuš kade

Akrilne tuš kade namijenjene su onima koji na prvo mjesto stavljaju udobnost i funkcionalnost. Akril je već dokazan materijal na područjima primjene gdje su prioriteti kvaliteta, trajnost, sigurnost i visoka razina funkcionalnosti. Uz dugotrajno 25-godišnje iskustvo u uporabi ove tehnike, hrvatski proizvođač Aquaestil doveo ju je do savršenstva.

Aquaestil tuš kade od 100% lijevanog sanitarnog akrila pružaju komfor na visokoj razini, a njihov atraktivan dizajn može podići estetiku bilo kojeg prostora. Akrilne tuš kade savršeno su glatke, neporozne i dugotrajne – a u slučaju bilo kakvog oštećenja, akrilnu je površinu moguće vratiti u prvobitno stanje. Sve to akrilne tuš kade čini iznimno jednostavnim za čišćenje i održavanje.

Foto: Aquaestil

Akkrilne tuš kade Aquaestil imaju 10 godina garancije i vrlo su zahvalne za održavanje.

Tuš kade od lijevanog mramora

Moderan dizajn jednostavnih, strogih linija, čvrstoća i otpornost samo su neke od odlika tuš kada od lijevanog mramora. Na dodir nude osjećaj blizak prirodnom kamenu.

Tuš kade izrađene od ovog materijala vrlo su atraktivne i dugovječne, a određeni se modeli mogu i rezati po mjeri – na taj način ovakve tuš kade prilagodljive su i najzahtjevnijim prostorima za tuširanje.

Foto: Aquaestil

Tuš kade Stone izrađene su od lijevanog mramora s blago reljefnom površinom i mogu se rezati na mjeru.

Keramičke pločice i kanalica

Keramičke pločice u kombinaciji s kanalicom vizualno su atraktivno rješenje, no problematične su s higijenskog stajališta s obzirom kako su spojevi pločica idealna podloga za razvoj bakterija i gljivica. Osim toga, neispravno izveden pod od keramičkih pločica može dovesti do značajne materijalne štete uslijed prodiranja vode.

Neovisno o podlozi koju odaberete, odabir kvalitetne tuš kabine drugi je bitan faktor pri opremanju funkcionalne kupaonice. Moderne tuš kabine podrazumijevaju minimalnu uporabu profila, kvalitetne materijale te mogućnost izrade po mjeri radi prilagodbe posebnim prostornim konfiguracijama. Aquaestil tuš kabine proizvode se u Hrvatskoj imaju osigurane rezrvne dijelove i servis.

Foto: Aquaestil

Tuš kabine i paravani Aquaestil mogu se izrađivati po mjeri.

www.aquaestil.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije