Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nismo tako skupi

Turisti otkrivaju koja je zemlja u Europi, uz Hrvatsku, najjeftinije odredište

Shutterstock
11.07.2019.
u 13:40

Korisnica društvene mreže uvrstila Hrvatsku u jeftinija putovanja u Europi

Korisnica Quore, Geetika Sachdeva strastvena je putoholičarka i odlučila je podijeliti na ovoj društvenoj mreži kamo se najviše isplati putovati, odnosno gdje je najjeftinije otputovati, a na popisu se pronašla i Hrvatska.

 

Geetika putuje Europom od 2013. godine, a otkrila je kako je za nju život u Njemačkoj, zemljama Skandinavije i Švicarskoj skup, dok je recimo putovanje u Belgiju znatno jeftinije.

Geetika je sastavila kratki popis od nekoliko zemalja, a Hrvatska se našla na prvom mjestu. "Gradovi kao što su Dubrovnik ili Hvar imaju skuplji smještaj, pogotovo nakon serije Game of Thrones. Bez obzira na to, ostatak zemlje je prekrasan i dostupan.Također, možete putovati u Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju koje su blizu."

Od ostalih zemalja navela je gradove Budimpeštu u Mađarskoj i Prag u Češkoj te Poljsku, u kojoj je Krakow grad za koji je napisala da je "must see". Za Bugarsku i Rumunjsku napisala je kako imaju poseban šarm i da nema mnogo turista u njima. Njezin je odgovor na Quori postigao veliku popularnost te je pročitan 58 tisuća puta. 

 

Ključne riječi

Komentara 40

ST
Stipan
14:13 11.07.2019.

Ja svakodnevno imam kontakt sa ljudima iz raznih zemalja i svi su mišljenja da je Hrvatska jako skupa.

NA
natrag
14:27 11.07.2019.

Tenetife su zakon i to zimi. Ako se dobro informiras, proci ces jako dobro i jeftino.

ST
Stipan
14:17 11.07.2019.

Prije nekoliko dana na Njemačkoj TV reportaža o Hrvatskoj i turizmu. Plitvice! Otkrili sedamnaesto jezero gdje se izlijevaju fekalije. Bespravna gradnja u parku prirode i užoj okolici a nigdje pročišćivači otpadnih voda i umjesto toga septičke jame i ovo Tzv.jezero. Nitko nije čuo da je jeftino. Naprotiv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije