Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madame Butterfly

Troglava Lady Gaga najavila svoju prvu modnu kolumnu

gaga (1)
Foto: v
1/3
11.05.2011.
u 23:39

Gaga u svojoj prvoj kolumni piše kako svaki umjetnik reinterpretira prošlost, te kako umjetnost rađa novu umjetnost, odnosno 'tu nema ni kokoši niti jajeta'

Lady Gaga pozirala je kao troglavi leptir, prekrivena šljokicama i perjem, za novo izdanje magazina V, čime je najavila svoju prvu kolumnu za taj časopis. Američka će pop senzacija, podsjetimo, svakoga mjeseca pisati svoju modnu kulumnu.

Neki su se upitali što uopće Lady Gaga zna o modi, a glavni urednik magazina V Stephen Gan rekao je za New York Times kako je Gaga itekako upućena. 

- Ona ima puno toga za reći i jako je upućena - rekao je Gan, usporedivši njezin stil pisanja s legendarnom modnom kolumnisticom Dianom Vreeland. 

A Gaga u svojoj prvoj kolumni piše kako svaki umjetnik reinterpretira prošlost, te kako umjetnost rađa novu umjetnost, odnosno 'tu nema ni kokoši niti jajeta'. Navodno kolumna nije zahtijevala puno uredničkih intervencija. 

Lady Gagu je za naslovnicu snimio poznati modni fotografski dvojac Inez & Vinoodh. 

V je posvećen u cjelosti Aziji. Snimljen je i veliki modni editorijal s azijskim modelima, koji možete pogledati OVDJE.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije