Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ih ne podržavaju

Tri žene su u vezi: ‘Počele smo kao prijateljice, a onda smo se zaljubile!’

Tik Tok
02.11.2023.
u 12:30

Jasno su dale do znanja da u njihovoj vezi nema ljubomore

Djevojke Kenzie i Legacy odlučile su otvoriti svoju vezu trećem partneru u siječnju 2022., no nijedna nije točno znala što očekivati. Otkako su djevojku Amber, koju je par upoznao na aplikaciji za spojeve, primili u svoje poliamorno okrilje, ova isključivo ženska veza izdržala je burne valove žestokih napada hejterra koji su govorili da će to jako loše završiti i brojne druge kritike, piše NY Post.

No umjesto da ih to pokoleba, zauzele su moderan pristup nošenja s negativnim i zločestim komentarima. "Prvo, gledajte svoja posla", pjevale su zaljubljene djevojke u popularnoj objavi na TikToku posvećenoj njihovim hejterima'. 

@amourdetrois Throuple life #throuple #fyp #lgbt🌈 #love ♬ original sound - Queen Q

U video snimci koja je dobila više od 1,8 milijuna pregleda, Kenzie (23), Amber (26) i Legacy (26) - sa sjedištem u Raleighu, Sjevernoj Karolini - odgovorile su kritičarima koji su rekli: "Ne možete biti u vezi s dvoje ljudi.” Djevojke su naslovile video s “Throuple life” i označili ga s #Throuple, a on je prikupio preko 1,4 milijuna pregleda na TikToku. U zasebnom dijelu, žene su ispričale kako je nastala njihova trostruka ljubav. “Upoznale smo Amber na Bumble-u, a onda smo se zaljubile u nju", rekle su Legacy i Kenzie koje su se upoznale 2020. preko X-a, prijašnjeg Twittera. 

"Tražili smo samo prijatelje kad smo upoznali Amber. Jednom smo se družile i nakon toga se više nismo prestale družiti", rekle su Legacy i Kenzie, a Amber se složila, rekavši: "To je samo trebala biti prijateljska stvar... Ali složila sam se s njima, upoznale smo se i ostalo je povijest." Kenzie je dalje ponudila više uvida u formiranje njihove nesvakidašnje romanse, dodajući: "Jednostavno smo provele puno vremena zajedno... S vremenom ćemo sve počele razvijati osjećaje. Jednostavno je postajalo sve dublje i dublje,i evo nas", objasnila je.

I premda redovito dobivaju podršku korisnika koji ih bodre komentarima poput: "Živite moj san" i "Kakva lijepa trojka", veliki je broj onih koji to jednostavno ne mogu zamisliti. “Trojka nije za mene”, napisao je skeptičar. “Ovo je pravi cringe”, komentirao je netko drugi. "Previše sam ljubomoran za ovakvu vezu", dodala je treća osoba. 

Ali Amber, Kenzie i Legacy su jasno dale do znanja da ljubomora - od ljudi izvana ili unutar njihove veze - nema utjecaja na njihovu ljubav. "Ovdje sve dobro", napisala je skupina djevojaka uz objavu slaveći njihovu neraskidivu vezu.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

Ključne riječi

Komentara 7

NO
Nostromo
07:19 05.11.2023.

I kaj delaju? Trljaju se jena o drugu, koriste vibrić, lickaju.

Avatar rothmans
rothmans
11:18 04.11.2023.

Palo mi napamet, da ih je upoznati i malo se sprijateljiti s njima!

EJ
ejStef
08:33 03.11.2023.

Hm, OK. U svemu tome meni osobno nije jasna ta želja za trubljenjem okolo, hvaljenjem i isticanjem toga gdje god se može. Valjda potreba za egzibicionizmom i privlačenjem pažnje na sebe... Problem nastaje kada netko komentira ili kritizira isto, onda to postaje seksizam, rasizam ili neki drugi izam. Ako se želiš toliko producirati, onda moraš moći pretrpjeti i kritike, kakve god bile...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije