Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska inspiracija

Tri, dva jedan... Počele su modno najosviještenije Olimpijske igre

linda, naomi
Foto: Dsquared 2
1/14
28.07.2012.
u 00:01

Modni urednici i fotografi oduvijek su flertovali sa sportom, a Olimpijske igre inspirirale su nas da pronađemo najchic modno-sportske editorijale i kampanje

Oduvijek su modni fotografi i stilisti voljeli koketirati sa sportom, a sportski rekviziti u trenu su se transformirali u modne dodatke. Boksačke rukavice, mačevi, bicikli, utezi, kozlić... što god poželite, moglo se naći u brojnim editorijalima najboljih modnih časopisa na svijetu, i to u kombinaciji s kreacijama brojnih svjetskih dizajnera.

A koje bi bolje vrijeme bilo da se vratimo malo u prošlost i pročeprkamo po najchic sportsko-modnim editorijalima i kampanjama od početka ovogodišnjih Olimpijskih igara u Londonu. Zahvaljujući brojnim dizajnerima koji su za ove Igre kreirali sportske dresove poput Stelle McCartney, Ralpha Laurena i Salvatorea Ferragama, ali i najavi da će ih zatvoriti vojska najpoznatijih supermodela, čini se kako će ove Olimpijske biti modno najosviještenije ikad u povijesti.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DucMan
DucMan
08:02 28.07.2012.

Hajde sad... Pretvorite i Olimpijske igre u pozornicu za stiliste. Samo mi još tu fali nakaradni likovi poput nekakvih "modnih mačaka" i sličnih.

JA
james49
10:21 28.07.2012.

Zar HTV nema stvarno nikog nakon Milke Babović da komentira i VODI otvaranje ovakvog događaja. Ona dva idiota koji su možda dobri sportski voditelji (jesu vraga), jednostavno su me natjerali da ugasim televizor. Ova je televizija dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije