Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto TREX?

TREX kuća je najefikasniji životni prostor koji nam pruža fleksibilnost zauvijek

TREX kuća
Foto: Promo
1/16
14.11.2017.
u 08:00

TREX kuće proizvode se serijski u Hrvatskoj po automotiv standardu s najsuvremenijim metodama i materijalima što omogućava najbolji mogući omjer cijene i kvalitete.

Iza brenda Trex - Living System stoji tvrtka Tremak koja primarno djeluje u metaloprerađivačkom sektoru i jedna je od najperspektivnijih tvrtki u međimurskoj županiji. Velika popularnost i potražnja montažnih mobilnih kuća potaknula je tvrtku da proširi svoje djelovanje i ponudi domaćim i stranim kupcima Trex modularne kuće koje se u potpunosti proizvode unutar tvrtke i jedinstveni su hrvatski proizvod.

Zahvaljujući potpunoj modularnosti i mobilnosti TREX kuća može, prema trenutnoj potrebi i mogućnostima, biti površine od 30m2 - 120m2 i više.

Dani otvorenih vrata Trex kuće
25.11.2017. Trex Living System u sklopu Dana otvorenih vrata predstavlja brojna iznenađenja i novitete u njihovoj ponudi!
Upoznajte svjetski jedinstven modularni sustav gradnje i saznajte zašto je Trex kuća vaš idealan odabir.

Dani otvorenih vrata organiziraju se u Međimurju, na Aerodromu Čakovec u Pribislavcu kod Čakovca.

Kako bi svakom kupcu postupili individualno mole se svi zainteresirani da se najave na e-mail: info@trex-systems.com

Prije svega, modularno
Prostor je uvijek idealno iskorišten zahvaljujući modularnim pregradnim zidovima koji se jednostavno demontiraju i montiraju na željeno mjesto.

Standardizirano dodavanje modula za proširenje te mobilni temelji koje koristimo omogućavaju raspored prostorija po želji i nakon useljenja.

Najsuvremenija proizvodnja
TREX kuće proizvode se serijski po automotiv standardu sa najsuvremenijim metodama i materijalima što omogućava najbolji mogući omjer cijene i kvalitete.

Otporno na sve vremenske uvjete
Baza svake TREX kuće je statički proračunata čelična konstrukcija  koja je mehanički otporna i stabilna te zaštićena od svih vremenskih uvjeta. Konstrukcija same kuće kao i modularnih zidova imaju pripremljene prihvate za viličar, dizalicu kao i posebno podvozje na kojem leži konstukcija kuće  što omogućuje jednostavno manipuliranje na mjestu isporuke i tako vrijeme potrebno za sastavljanje cijele kuće smanjuje na svega nekoliko sati.

Dimenzije baznih modula od kojih se TREX kuća sastoji iznose 600 x 250 cm.  Dimenzijama su prilagođene transportu te se troškovi prijevoza i montiranja svode na minimum.

Mislimo na okoliš
Posebnu pažnju pridodajemo materijalima koje koristimo. TREX kuće energetskog su razreda “A” što znači da su troškovi života u njima minimalni. Najveći utjecaj u tome ima naravno izolacija  od celuloze koja je dobivena od recikliranog papira i koja osim što je ekološki održiva, jedna je od najučinkovitijih izolatora topline i buke među svim izolacijskim proizvodima. Celuloza se koristi u svim vanjskim površinama te je tako gubitak energije i nastajanje toplinskih mostova svedeno na minimum.

U potpunosti personalizirano
TREX kuća diše ne samo zbog korištene izolacije već i ventilirajuće fasade koja se postavlja po cijeloj površini kuće. Dolazi u raznim kombinacijama boja i materijala te tako čini cjelinu zajedno sa stolarijom.  Stolarija se po želji izrađuje od PVC-a ili aluminija u raznim bojama s trostrukim izolirajućim staklom sa ili bez roleta.

Pametan interijer
Zahvaljujući mogućnosti potpunog automatiziranja TREX kuće, koje nam uz smanjenje troškova pruža još veći komfor,  kuća sama određuje koliko nam je svijetla potrebno ili da li je temperatura optimalna. Pomoću aplikacije za pametne uređaje kućom možemo upravljati gdje god se nalazili.

Osim automatizacije koristimo i namještaj koji štedi prostor pa se tako krevet kad nije potreban uvlači i postaje trosjed i tako omogućava nesmetano kretanje u kući.

Spremno za useljenje
Svaka namještena TREX kuća u potpunosti je opremljena sa svim potrebnim aparatima i uređajima, TV-om, ormarima i ostalim namještajem te klimatizacijom i grijanjem.

Kuhinja: ugradbena pećnica, indukcijska ploča za kuhanje, sudoper, ugradbeni hladnjak/zamrzivač, ugradbena perilica suđa, ugradbena mikrovalna pećnica, ugradbena napa

Kupaonica: tuš kada sa kaljenim staklom, umivaonik, perilica rublja, wc školjka, električni grijač vode

Cijena izloženog prototipa veličine 30 četvornih metara kreće od 20.000 eura bez opreme, a kompletno opremljena s namještajem i svim uređajima iznosi 25.000 eura te se cijena kvadratnog metra dodavanjem dodatnih modula drastično smanjuje.

KONTAKT
Besplatni tel. 0800 9158
Mail info@trex-systems.com
www.trex-systems.com
www.facebook.com/trexlivingsystem/

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije