Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Trećina žena priznaje da je bivši u krevetu bio bolji od sadašnjeg

Trećina žena u istraživanju priznala je da je seks s prijašnjim partnerom mnogo bolji nego sa sadašnjim dečkom...
21. rujna 2012. u 15:45 8 komentara 60 prikaza
seks
Foto: Arhiva VL

 

Mnoge žene vraćaju se u prošlost žaleći za prošlim vezama, priznajući da je seks s bivšim partnerom bio bolji nego što je sa sadašnjim...

I brojke govore isto. Čak 38 posto žena u nedavnoj studiji izjavilo je da su imale najbolji seks u nekoj od prijašnjih veza, dok je tek 29 posto muškaraca smatralo da je seks s bivšom bio bolji nego sa sadašnjom djevojkom. Seksualna terapeutkinja Tracey Cox smatra da je riječ o sindromu "trava je negdje drugdje uvijek zelenija".

– Žene ne žale što s njima nisu u braku nego zato što propuštaju sjajan seks kakav su imale. Obično se ne udaju za muškarce s kojima imaju izvrstan seks. One će radije uzeti one s "racionalnijim" atributima – biraju onoga za koga misle da će biti odan i vjeran suprug i dobar otac. Mnoge su žene zaljubljene u svoje muževe, no mnoge od njih i maštaju o seksu s bivšim.

Oko 60 posto žena i 70 posto muškaraca tvrdi da je seksualni život s trenutačnim partnerom najbolji, prenosi Daily Mail

U ispitivanju tvrtke za proizvodnju seksualnih pomagala Lovehoney o tome kakav je seks najbolji, zaključeno je da je seks s godinama sve bolji. Samo je sedam posto ispitanika reklo da im je seks s prvim partnerom bio najbolji u životu te da se seks za jednu noć naprosto ne može usporediti s vođenjem ljubavi s partnerom. Samo četiri posto žena i tri posto muškaraca priznalo je da su najbolji seks doživjeli u avanturi za jednu noć.

I muškarci i žene slažu se da je za seks dobra ljubav i strast. Seks u nekoj od novih poza čak 26 posto muškaraca proglasilo je najboljim.

 

Elipso

 • istima:

  Hm.... seks..... jel to ono smiješno mrdanje?

 • Avatar simpleman
  simpleman:

  Ovo je potvrda da idealan muškarac ne postoji i da žene trebaju istovremeno tri muškarca uz sebe, tako vele : jednog koji ih zna zabavljati, drugog s kojim mogu dijeliti sve i o svemu pričati i trećeg koji je dobar ... prikaži još! u krevetu. Sva tri u jednom ne postoji.

 • vekica:

  I opet se pokazuje točnim.... cijenimo ono što imamo tek kad to isto izgubimo!